15 Haziran Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Çılgın Sayısal Loto Sonuç Sorgula Ekranı

Çılgın Sayısal Loto Sonuç Sorgulama Ekranı haberimizde. 15 Haziran Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı sorusu da merak ediliyor. Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda yapılan çekiliş sonrası Sayısal Loto ikramiyeleri de dağıtılıyor. Peki Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Sayısal Loto Sonuçları Haberimizde. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında yapılan Çılgın Sayısal Loto Çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılıyor. İkramiyeleri sabırsızlıkla bekleyen vatandaşlar "Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı" sorusuna yanıt aramaya başladı.

Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı araştırması yapanlar için haberimizde yer verdik. Çarşamba akşamlarının en çok tercih edilen şans oyunu Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına göre 81.381.715,80 lira ikramiye dağıtıyor.

15 HAZİRAN CARŞAMBA ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

7 - 22 - 28 - 57 - 86 - 89 Joker: 17 SuperStar: 30

SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI...

15 Haziran Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! Çılgın Sayısal Loto Sonuç Sorgula Ekranı ile ilgili etiketler sayısal loto sonuçları sonuç sorgulama çılgın sayısal loto sonuç sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.