14 Şubat 2018 Sevgililer Günü'nde ne hediye alınır?

Şubat ayı kuşkusuz hem kısa sürdüğü için hem de sevgiliniz tarafından hediyelendirilme hissi yaşattığı için çoğumuza göre özel bir ay. Sevgisini tek bir güne sığdırmak istemeyen ama adet yerini bulsun diye küçük de olsa bir hediye almadan edemeyenler içinse sıkıcı bir ay. Zira, bu grup için şubat’ın 30’u gelmese de 14’ü elbet gelecek. Her yıl 14 Şubat Sevgililer Günü için ‘sevgilime ne hediye alacağım? diye kara kara düşünenler ya da günler öncesinden zevkle hazırlık yapanlar… Düşünmeniz için sayılı günler var. Bu yıl sevginizi romantik mi, espirili mi ya da eşi benzeri olmayan bir hediye ile mi taçlandıracaksınız? Hala yanıt bulamayanlar için size küçük bir klavuz hazırladık.

Sevgililer Günü’nde beklentiye giren daha çok kadınlar oluyor. 14 Şubat erkeklerin kadınları şaşırtabileceği, yaratıcılığını ne kadar kullanabildiğini gösteren bir gün. Siz siz olun farklılıklardan yana olun. Kadınsanız bu sene eşiniz ya da sevgiliniz adına sosyal sorumluluk kurumlarına bağış yaparak, hayatın paylaştıkça daha da güzelleştiğini gösterebilirsiniz. Vatandaşlarımız, 14 Şubat Sevgililer Günü hangi hediyelerin alınacağını merakla araştırıyor... Macera sever bir çiftseniz, kız arkadaşınız için çok özel bir tatil planı hazırlayabilirsiniz. Son yıllarda bilboardlara astırılan fotoğraflar da en özel hediye alternatiflerinden biri olabilir. Hediye tercihiniz özel olmasından çok ihtiyaca göre ise sevdiğiniz kişinin son zamanlarda sık sık dillendirdiği ya da baş başayken beğendiği bir şeyi alabilirsiniz. İşte en güzel hediye önerileri...

1843319-3i9d7T

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ TARİHÇESİ

Sevgililer gününün tarihçesi ise 3. yüzyılda Aziz Valentine’nin gizlice kıydığı nikahlara dayanıyor. M.S. 3. yüzyılda Roma İmparatoru Claudius II, ordusunu güçlendirmek için genç erkeklerin evlenmesini yasaklamıştır. Rivayete göre bu yasağa karşı gelen Aziz Valentine, gizli nikahlar düzenleyerek gençleri evlendirmeye devam etmiştir. İhanetin karşılığını canıyla ödeyen Aziz Valentine M.S. 270 yılında 14 Şubat’ta idam edilmiştir. Bu nedenle her yıl 14 Şubat’ta Sevgililer günü kutlanmaktadır.

ERKEK ARKADAŞINIZA SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ

ERKEKLER NE SEVER?

Genellikle romantizm, daha çok bayanların erkeklerden bekledikleri bir şey! Yani bir yerde kadınlar zaten doğuştan romantik oldukları için, romantik olmaları beklenen cins erkekler! Ancak şurası da bir gerçek ki, kadınlar her ne kadar erkekleri istedikleri şekilde biçimlendirmeye uğraşsalar da, erkeğin doğası buna engeldir. Lafı uzatmadan, erkek arkadaşınıza sevgililer gününde romantik hediyeler dışında, klasik bir hediye almayı düşünüyorsanız, özel deri hediye kutusu içerisindeki bu hediye sepeti çok hoşunuza gidecektir! Kişiye özel gömlek, kişiye özel deri cüzdan ve bir tane deri kemer bu hediye sepetinin baş aktörleri!

ERKEK ARKADAŞINIZA SÜRPRİZ YAPIN

GÜNÜ HEDİYESİ

Tüm etkileyici görüntüsü ve şirinliğiyle plakasında isimlerinizin yazılı olacağı Kişiye Özel Vosvos Oyuncak Arabalar, erkek arkadaşınıza verdiğiniz değeri en güzel şekilde gösterebilecek armağanlardan biri. Kadınların için pembe ve erkekler için lacivert renkteki 2'li hediyelik Vosvos'lar siparişiniz halinde ikili olarak ve isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için erkeğe ne hediye alınır diye düşünenler için 2'li Vosvos Oyuncaklar harika bir hediye seçeneği!

14-subat-sevgililer-gunu-hediyesi-olarak-ne-alinir--6597173

SEVGİLİNİZ SEYAHAT ETMEYİ SEVİYOR MU?

Dünya şeklinde saatler, masa lambaları seyahat tutkunları için çok sevilen aksesuar ve dekorlardandır. Ancak gezmeyi seven birine alınabilecek en güzel hediye kesinlikle uçak biletidir. Yurt içi veya yurt dışı, görmeyi çok arzuladığı bir şehre alacağınız çift kişilik bilet, sevgilinizi kalbinden vuracak; yüzünde güller açtıracaktır.

Kız Arkadaşınıza Sevgililer Gününde Ne Alabilirsiniz?

Bu yıl sevgililer gününde bir değişiklik yapın ve bir kutu çikolata gönderin!

*Parfüm, ayakkabı, şal, çanta vs. her gün alınabilecek hediyelerdendir.

*Ya da gezerken görüp beğendiği bir çift ayakkabı…

*Sevdiği meyvelerden veya çikolatalardan oluşan koca bir pakete kimse hayır diyemez.

*Kadınlara gönderilecek meyve ve çikolata sepetlerinin renklerinin pembe, kırmızı gibi canlı tonlar olması önemlidir. Şüphesiz görünüme büyük önem veren kadınlar meyvelerin tazeliğine de takılacaktır.

*SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE EVLENME TEKLİFİ DÜŞÜNENLERE..

Evlilik teklifi için hoş ve güzel bir restoranda yer ayırtın. Hatta eğer aranızdaki samimiyet el veriyorsa lüks bir otelde bir oda da ayırtabilirsiniz. Mumlar, şarap, enfes yemekler, tatlılar ve hediyeler. Onun başını döndürmek için bunlar yeterli olacak diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Onu kesinlikle evinden alıp getirin. Güzel kıyafetleriyle otobüse ya da taksiye yalnız başına binip gelmesini beklemeyin. Gece boyu ona güzel iltifatlar edin. yüzüğü yemeğin 5. dakikasında vermeyin. Onunla önce güzel bir gece geçirin. Ne kadar romantik olduğunuzu gösterin. Gecenin sonunda onu şaşırtarak evlenme teklifini yapın.

Sevgiliye alınabilecek en güzel hediyedir ufak bir pırlanta. Sevginizin bir ömür boyu süreceğine dair bir işaret olsa da bunu güzel sunmak gerekir. O nedenle evlilik teklifi için seçtiğiniz parfümden mekana kadar her şey önemlidir.

Bunları yapacak bütçeniz olmayabilir. Hiç önemli değil! Kadınlar parayla değil sevgiyle hazırlanan sürprizlere bayılırlar. Kendi hazırlayacağız yemeklerle onu evinde bekleyebilir, iki kadeh şarap koyabilir ve sevdiğiniz şarkı eşliğinde ona evlenme teklifi edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey istemek. İstediğinizde ne kadar romantik bir erkek olduğunuzu göreceksiniz.

Öncelikle evlenme teklifinin olmazsa olmazı bir tek taş yüzük alın. Alırken de biraz dikkatli davranın. Nitekim hayatı boyunca evlenme teklifi beklediği için hemen her kadın tek taş pırlantaların boyutları, fiyatları ve renk yelpazeleri hakkında geniş bilgiye sahiptir. Siz cebinizi düşünürken bir çuval inciri berbat etmeyin.

sevgililer-gunu-icin-kadinlara-ne-hediye-alinir--5270459

14 Şubat 2018 Sevgililer Günü'nde ne hediye alınır? ile ilgili etiketler 14 Şubat Sevgililer Günü hediye önerileri 14 şubat sevgililer günü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.