14 kurşunun nedeni öldürülen Cem Özmüş meselesi mi? Vurmak için evin önünde tam 6 saat bekledi!

Kartal Soğanlık'ta arabasına bindiği sırada 14 kurşunla vurulan Ferhat Önen'in yoğun bakımdan çıktığı öğrenildi. Saldırıdan sonra polisin yaptığı araştırmada ve incelenen kamera kayıtları görüntülerinde Önen'e ateş eden başında siyah şapka olan saldırganın olay yerinde tam 6 saat beklediği ortaya çıktı.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

50 milyon dolarlık dolandırıcılık iddialarının ardından meydana gelen kumpas darp ve cinayet olayından sonra 14 kurşunla bir kişinin vurulması soruşturması devam ediyor.

 İNANILMAZ OLAYLAR ZİNCİRİ DOLANDIRICILIK VE DARP İLE BAŞLADI!

İş adamı Fehmi Öztürk, ortağı Fırat Muşlu ile diğer ortakları tarafından 5 yıl önce kumpasa getirildiğini ve tam 50 milyon dolarlık mal varlığının elinden alındığını öne sürmüştü.

14 kurşunun nedeni öldürülen Cem Özmüş meselesi mi? Vurmak için evin önünde tam 6 saat bekledi!

Fırat Muşlu

 

İşadamı Öztürk eski ortağı Fırat Muşlu, sözde tahkim heyeti başkanı Gelecek Partili Cuma İçten ile beraber Şükrü Derici, Selahattin Tavusbay, Bayram Karakoç, Süleyman Özdemir ve Ramazan Aslan hakkında, ”örgütlü suç ve dolandırıcılık” iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

14 kurşunun nedeni öldürülen Cem Özmüş meselesi mi? Vurmak için evin önünde tam 6 saat bekledi! - Resim : 2
50 milyon dolar dolandırıldığını iddia eden ve darp edilen işadamı Fehmi Öztürk..

 

İşadamı Öztürk, şirketini ve mallarını açtığı davalarla geri almaya çalışırken oğlu Ercan Öztürk ile birlikte Başakşehir’de bir kafede 2018 yılında kahvaltı yaparken saldırıya uğramışlardı.

Olaydan sonra Öztürk kendisini eski ortağı Fırat Muşlu'nun azmettirmesi ile koruması Cem Özmüş ile Muhammed Dursun'dan şikayetçi olmuştu.

ÖZTÜRK'Ü DARP EDEN CEM ÖZMÜŞ, CEVİZLİ'DE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ!

Kartal Cevizli Sahili'nde 15 Temmuz 2021 gecesi, Fırat Muşlu'nun eski koruması 2 çocuk babası 48 yaşındaki Cem Özmüş, Deniz Aslanhan adlı bir arkadaşıyla birlikte sahildeki kayalıklarda oturduğu sırada, motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğramıştı.

14 kurşunun nedeni öldürülen Cem Özmüş meselesi mi? Vurmak için evin önünde tam 6 saat bekledi! - Resim : 3
(Kartal Cevizli'de 15 Temmuz 2021 tarihin de öldürülen Cem Özmüş)

 

Özmüş kaldırıldığı Kartal Doktor Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

14 kurşunun nedeni öldürülen Cem Özmüş meselesi mi? Vurmak için evin önünde tam 6 saat bekledi! - Resim : 4
(Kartal Cevizli'de 15 Temmuz 2021 tarihin de öldürülen Cem Özmüş)

 

 

Cinayet sonrası polis, Yekta Gözen adlı bir kişiyi baş şüpheli olarak aramaya başlamıştı.

14 kurşunun nedeni öldürülen Cem Özmüş meselesi mi? Vurmak için evin önünde tam 6 saat bekledi! - Resim : 5
Yekta Gözen

 

14 kurşunun nedeni öldürülen Cem Özmüş meselesi mi? Vurmak için evin önünde tam 6 saat bekledi! - Resim : 6

Cem Özmüş cinayetinin baş şüphelisi zanlı Yekta Gözen, cinayet sonrası kaçırıldığı Arnavutluk'ta beraber olduğu yeğeni Deniz ile beraber..

 

KORUMA ÖZMÜŞ CİNAYETİ KİLİT İSMİ 14 KURŞUNLA VURULDU!

50 milyon dolarlık dolandırılma iddiası ile başlayan çeşitli olaylar zincirinde son olarak koruma Cem Özmüş'ün öldürülmesinin kritik isimlerinden Ferhat Önen silahlı saldırıya uğramıştı."

Önen Kartal Soğanlık'da evinden çıkıp arabasına bindiği sırada yanına yaklaşan bir kişi tarafından 14 kurşunla vurularak ağır yaralanmıştı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan Ferhat Önen, kendisini vuranı söyleyemeden komaya girmişti.

SALDIRGAN VURMAK İÇİN TAM 6 SAAT BEKLEMİŞ!

SüperHaber'in savcılık ve polis yetkililerinden aldığı son bilgilere göre evinin önünde ve arabasının içinde 14 kurşunla vurulan Ferhat Önen'in yoğun bakımdan çıktığı ifade edildi.

14 kurşunun nedeni öldürülen Cem Özmüş meselesi mi? Vurmak için evin önünde tam 6 saat bekledi! - Resim : 7
Ferhat Önen

 

Saldırıdan sonra polisin yaptığı araştırmada ve incelenen kamera kayıtları görüntülerinde Önen'e ateş eden kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin olay yerinde tam 6 saat beklediği ortaya çıktı.

FERHAN ÖNEN'İN VURULMA NEDENİ ÖLDÜRÜLEN CEM ÖZMÜŞ MESELESİ Mİ?

Öteyandan polisin 14 kurşunla yaralama olayını çok yönlü olarak araştırdığı belirtildi. Polisin Ferhat Önen'in vurulma nedeninin 15 Temmuz 2021 tarihinde Kartal Cevizli'de öldürülen Fırat Muşlu'nun eski koruması Cem Özmüş cinayeti ile bağını soruşturduğu kaydedildi.

Yine Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu polislerinin Cem Özmüş cinayeti ve yaralama olayının zanlısını kilit belirlemek için vurulan Ferhat Önen'in ifade vermesini beklediği vurgulandı.

 

14 kurşunun nedeni öldürülen Cem Özmüş meselesi mi? Vurmak için evin önünde tam 6 saat bekledi! ile ilgili etiketler İş adamı Fehmi Öztürk fırat muşlu Ferhat Önen Yekta Gözen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.