14 Haziran Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? Süper Loto Sonuç Sorgula Ekranı

14 Haziran Süper Loto çekilişi için geri sayım başladı. Süper Loto sonuçları açıklandı mı sorusu da merak edildi. Milli Piyango TV'den canlı olarak izlenebilen çekilişle birlikte ikramiyeler de sahiplerini bulacak. İşte Süper Loto sonuç sorgula ekranı...

Süper Loto sonuçları sorgula ekranı haberimizde. 14 Haziran Süper Loto sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan ve noter huzurunda yapılan Süper Loto çekilişi kazandıran numaralarla burada olacak.

Şans oyunları içerisinde Salı günleri çekilişi yapılan Süper Loto kazandırmaya devam ediyor. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak çekilişle birlikte 28.774.209,37 lira ikramiye talihlilere dağıtılacak. Peki Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?

Süper Loto sonuç sorgulama ekranı haberimzde olacak. Çekilişin hemen ardından kazandıran numaralar ve sorgulama ekranıyla talihlileri kupınlarını kontrol etme imkanına kavuşuyor.

SÜPER LOTO SONUÇ SORGULA EKRANI TIKLAYINIZ

14 Haziran Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? Süper Loto Sonuç Sorgula Ekranı ile ilgili etiketler süper loto sonuçları açıklandı mı? süper loto sonuç sorgula sorgulama ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.