12 yıl sonra bir ilk... Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır'da! Sisi tarafından resmi törenle karşılandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yıl sonra Mısır'a resmi bir ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki temaslarının ardından Mısır'a resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

Erdoğan'ı Mısır'ın başkenti Kahire'de mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi ve ve Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Salih Mutlu Şen tarafından karşılandı.

12 yıl sonra bir ilk... Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır'da! Sisi tarafından resmi törenle karşılandı...

İKİ ÜLKE İLİŞKİLERİ VE BÖLGE SORUNLARI GÖRÜŞÜLECEK

Erdoğan'ın 12 yıl sonraki ilk ziyaretinde iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve halen devam eden İsrail-Hamas geriliminin ele alınması bekleniyor.

12 yıl sonra bir ilk... Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır'da! Sisi tarafından resmi törenle karşılandı... - Resim : 2

Erdoğan'a ziyarette eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da eşlik etti.

12 yıl sonra bir ilk... Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır'da! Sisi tarafından resmi törenle karşılandı... - Resim : 3

ORTAK BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK

Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılanmasının ardından ikili ve heyetler arası görüşme yapılacak. Görüşmelerin sonunda ortak basın toplantısı düzenlenecek. Erdoğan, Sisi tarafından heyeti onuruna verilen resmi yemeğe katılacak.

 

12 yıl sonra bir ilk... Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır'da! Sisi tarafından resmi törenle karşılandı... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Mısır Cumhurbaşkanı Sisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.