12 Mayıs Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? Süper Loto Çekiliş Sonuçları Sorgulama Ekranı...

Süper Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. 12 Mayıs Perşembe Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılıyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelecek çekiliş sonrası kazandıran numaralar haberimizde olacak. İşte Süper Loto sonuç sorgulama ekranı...

Süper Loto sonuçları haberimizde... 12 Mayıs Süper Loto çekilişi Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana geliyor. Talihlilerin de merakla beklediği çekiliş saat 21:30'da olacak. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında yapılan ve noter huzurunda gerçekleşen Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı da haberimizde olacak.

Perşembe günlerinin en çok oynanan şans oyunu Süper Loto 12 Mayıs Çekilişi yapılıyor. İkramiye kazanan talihliler kuponlarında yer verdikleri kazandıran numaraları sonuç sorgulama ekranından kontrol ediyor. Bu akşamın kazandıran şanslı numaraları 25 - 26 - 38 - 39 - 42 - 47 oldu.

Süper Loto sonuçları 21:30'daki çekilişin hemen ardından haberimizde olacak. Sonuçları buraya tıklayarak sorgulayabilirsiniz.

12 Mayıs Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? Süper Loto Çekiliş Sonuçları Sorgulama Ekranı... ile ilgili etiketler süper loto sonuçları süper loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.