12 ilde DHKP-C operasyonu 93 gözaltı

İstanbul merkezli 12 ilde terör örgütü DHKP-C'nin sözde yönetim kadrosu ile örgüt üyelerine yönelik operasyon başlatıldı. Polisin eş zamanlı baskınlarında haklarında gözaltı kararı verilen 120 kişiden 93'yi yakalandı. Polis 27 şüphelinin yakalanması için de çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, DHKP/C'nin ‘silahlı propaganda birliği’, ‘illegal alan’, ‘direniş meclisi’, ‘halk meclisi’, ‘alan komitesi’ ve ‘mahalle komitesi’ gibi sözde yapılanmalarında sorumlu düzeyde oldukları tespit edilen 120 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. 

Örgüt tabanın motivasyonunu yükseltmek için sansasyonel eylem arayışı içerisine girdikleri tespit edilen 120 şüphelinin yakalanması için İstanbul merkezli 12 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı operasyonda haber yayına hazırlandığında 93 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Bu kişilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ile dijital malmezeye el konuldu. 

Haklarında gözaltı kararı bulunan 27 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

12 ilde DHKP-C operasyonu 93 gözaltı ile ilgili etiketler DHKP-C Operasyon İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.