11 Ocak Süper Loto sonuçları açıklanıyor... Süper Loto sonuçları açıklandı mı?

11 Ocak Süper Loto sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanacak ve noter huzurunda gerçekleşecek çekiliş saat 21:30'da yapılacak. Peki Süper Loto bu akşam ne kadar veriyor? Sonuçları açıklandı mı?

Sisal Şans ve Milli Piyango ortaklığında yapılan Süper Loto 11 Ocak çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılıyor. Talihler Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan çekilişle birlikte kazandıran numaraları anbean takip edebiliyor. Peki Süper Loto 11 Ocak sonuçları açıklandı mı?

Süper Loto 11 Ocak çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar çekiliş saatinden itibaren haberimizde olacak. 110 milyon TL'lik büyük ikramiyesi ile Süper Loto bu akşam kazandıran numaralara kuponlarında yer veren talihlilerin yüzlerini güldürecek.

SÜPER LOTO 11 OCAK SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

11 Ocak Süper Loto sonuçları açıklanıyor... Süper Loto sonuçları açıklandı mı? ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto sonuçları 11 ocak süper loto
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.