11 Ağustos Şans Topu sonuçları açıklanıyor! Şans Topu'nda bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Şans Topu 11 Ağustos çekilişi için geri sayım başladı. Milli Piyango Tv'de canlı olarak yayınlanan ve talihlilerin merakla takip ettiği Şans Topu çekilişi öncesi hem bayilerden hem Milli Piyango Online sitesinden kuponlarını doldurabiliyorsunuz. Peki Şans Topu'nda bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden şans oyunu Şans Topu bu akşam saat 20:00'da çekiliyor. Haftanın 3 günü yapılan ve Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanan Şans Topu oyununu bayilerden ve Milli Piyango Online sitesinde oynayabiliyorsunuz.

11 AĞUSTOS ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI BELLİ Mİ?

MPİ tarafından organize edilen ve 11 Ağustos 2021 saat 20:00'da çekilişi yapılan Şans Topu sonuçları açıklandığı anda haberimizde olacaktır.

11 Ağustos Şans Topu sonuçları açıklanıyor! Şans Topu'nda bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Şans Topu çekilişi Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak gerçekleştirildi. Saat 20.00'de gerçekleştirilen çekilişe şans oyunu severler yoğun katılım gösterdi. İşte şanslı numaralar...

Şans Topu sonuçları 11 Ağustos 2021 Çarşamba:

MPİ ŞANS TOPU ÇEKİLİŞİ BİLET SORGULAMA EKRANI

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞİ NASIL OYNANIR, İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Şans Topu çekilişleri her hafta Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilir. Şans Topu çekilişi sonucunda 1+1, 2+1, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar. Çekiliş sonucunda ikramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;5+1 bilen talihliler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden,4+1 bilen ve 5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,1+1, 2+1, 3 ve 3+1 bilen talihliler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilir.

Şans Topu çekilişinde ikramiye almak için hak kazanan talihlilerin bir sene içerisinde ikramiyelerini alması gerekir. Bir yılsonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme yapılmaz.

11 Ağustos Şans Topu sonuçları açıklanıyor! Şans Topu'nda bu akşam büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Şans Topu 11 ağustos şans topu sonuçları şans topu çekilişi sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.