10 Temmuz Star TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var?

10 Temmuz Star TV yayın akışı! Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi nedeniyle televizyona olan ilgi artmaya devam ediyor. Meteorolojinin uyarıları sonrasında evinde vakit geçirmek isteyen vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. Bugün hangi diziler var? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

10 Temmuz Star TV yayın akışı! Meteorolojinin uyarıları sonrasında evinde vakit geçirmek isteyen vatandaşlar araştırma yapmaya başladı.Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi nedeniyle televizyona olan ilgi artmaya devam ediyor. Bugün hangi diziler var? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

07:30

Benim Tatlı Yalanım

09:15

Kiralık Aşk

12:30

En Güzel Bölüm

12:45

Yüksek Sosyete

15:30

Benim Tatlı Yalanm

18:45

Star Haber

20.00

Üç Kağıtçı

21:45

Üç Kağıtçı

23:30 

Ödeşme Zamanı

01:40

Ödeşme Zamanı

İlklerin Kanalı Star...

28 yıldır herkese seslenebilen, televizyon izleyicisinin tutkunu olduğu dizileriyle ve beğeniyle izlenen programlarıyla izleyicisinin gönlünde yer edinen Star, Türk televizyon yayıncılığı için yepyeni bir sayfa açtı.

5 Mayıs 1990 yılında test yayınına başlayan Star TV, ilk günden itibaren zengin içeriği ve sektöre öncülük eden yayın politikası ile izleyicisinin gönlünde yer edindi.

4 Kasım 2011 tarihinde, Doğuş Yayın Grubu bünyesine katılan Star, Maslak'taki teknoloji üssünde kurulan özel stüdyolarda, deneyimli ve vizyoner kadrosuyla, yayıncılık heyecanı ilk günkü gibi sürdürüyor.

Yakın dönemde; İstanbullu Gelin, Söz, Ufak Tefek Cinayetler, Avlu, Fazilet Hanım ve Kızları ve Jet Sosyete gibi başarılı dramalar ve programlarıyla seyircinin nabzını tutmaya devam ediyor.

10 Temmuz Star TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? ile ilgili etiketler Star TV 10 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.