10 Şubat Kanal D yayın akışı! Bugün hangi filmler var?

Bugün hangi filmler var? Haftanın ilk günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan film ve diziler merakla araştırılmaya başladı. Vaktini evde geçirmek isteyenler filmlerin kaçta başlayacağını merak ediyor. Kanal D yayın akışını sizler için araştırdık. İşte, 10 Şubat Kanal D yayın akışı! Bugün hangi filmler var? Detaylar haberimizde..

Bugün hangi filmler var? Kanal D ekranlarında bugün yayınlanacak olan filmler merakla arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. En çok rağbet gören ve en güncel olan filmleri sizler için araştırdık. Dizi ve filmlerin saat kaçta başlayacağı merak edilmektedir. İşte, 10 Şubat Kanal D yayın akışı! Bugün hangi filmler var? Detaylar haberimizde..

kanal d ile ilgili görsel sonucu

 

10 ŞUBAT KANAL D YAYIN AKIŞI!

06.15
Akasya Durağı

07:30
Balçiçek ile Dr. Cankurtaran

09:00
Neler Oluyor Hayatta?

11:00
Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa

12:30
Gelinim Mutfakta

16:15
Arka Sokaklar

18:45
Buket Aydın'la Kanal D Haber

20:00
Zalim İstanbul

00:15
Afili Aşk

02:45
Gelinim Mutfakta

05:00
Tatlı İntikam

 

 

 

 

10 Şubat Kanal D yayın akışı! Bugün hangi filmler var? ile ilgili etiketler Kanal D 2020 Zalim İstanbul kanal d canlı yayın kanal d izle film izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.