1 Mayıs İşçi Bayramı SMS kutlama mesajları!

1 Mayıs İşçi Bayramı SMS kutlama mesajları! Her sene tüm yurtta coşkuyla kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl Çarşamba günü kutlanıyor. İlk kez 1923 yılında kutlanan özel gün için tüm yurtta çeşitli etkinlikler düzenleniyor. İstanbul'da kutlanacak 1 Mayıs gösterilerine yoğun katılım olması bekleniyor. Vatandaşlar sevdiklerini işçi bayramını kutlamak için en güzel mesajları araştırmaya başladı. İşte 1 Mayıs İşçi Bayramı SMS kutlama mesajları! Merak edilen detaylar haberimizde...

1 Mayıs İşçi Bayramı SMS kutlama mesajları! 1 Mayıs heyecanı tüm Türkiye'de yaşanmaya devam ediyor. İşçiler özel günlerini kutlamak için sabırsızlanırken, sevdikleri ise onların bayramını kutlamak için güzel mesajlar araştırmaya başladı. İlk kez 1923 yılında kutlanan özel gün için tüm yurtta çeşitli etkinlikler düzenleniyor. İstanbul'da kutlanacak 1 Mayıs gösterilerine yoğun katılım olması bekleniyor. Vatandaşlar sevdiklerini işçi bayramını kutlamak için en güzel mesajları araştırmaya başladı. İşte 1 Mayıs İşçi Bayramı SMS kutlama mesajları! Merak edilen detaylar haberimizde...

1 Mayıs İşçi Bayramı SMS kutlama mesajları!

Tüm emekçilerin 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü kutlu olsun…

Tüm farkı yaratan emektir. 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun.

 Dünya emekçilerinin birlik mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutluyorum.

1 Mayıs İşçi ve Emekçi, Birlik ve Dayanışma, Özgürlük ve Demokrasi bayramınız kutlu olsun.

Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs kutlu olsun.

 1 Mayıs Barış, Demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günüdür

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun.

1 Mayıs'ın, anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında kutlanmasını dileyerek, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum.

 Toprak, onu eliyle işleyenlerindir. Emiliano Zapata

Dayanışmanın, iyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği 1 Mayıs'ta tüm işçi kardeşlerimizi kutluyoruz.

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs'ta bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Bu özel gününüzü kutluyorum.

 Emek olmadan hiçbir şey yetişmez. Sofokles

1 Mayıs barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günüdür.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün tüm yurtta coşkuyla kutlanmasını diliyorum.

Bir ürünün mimari onu tasarlayan değildir, bir ürünün gerçek mimari onu ortaya çıkaran işçilerdir. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun!

1 MAYIS ÖNEMİ VE TARİHÇESİ NEDİR?

İlk kez 1856'da Avustralya'nın Melbourne kentinde taş ve inşaat işçileri, günde sekiz saatlik iş günü için Melbourne Üniversitesi'nden Parlamento Evi'ne kadar bir yürüyüş düzenlediler.

 

1 Mayıs İşçi Bayramı SMS kutlama mesajları! ile ilgili etiketler 1 Mayıs 1 Mayıs İşçi Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.