1 Aralık Salı sokağa çıkmak yasak mı? Hafta içi hangi saatlerde dışarı çıkmak yasak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni yasakları açıkladı. Vakaların artması sonrasında hafta sonu olan yasaklar hafta içlerine taşındı. 1 Aralık 2020 Salı sokağa çıkma yasağı var mı?Hafta içi hangi saatlerde dışarı çıkmak yasak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının hemen ardından yeni yasakları açıkladı. 2 haftadır devam eden hafta sonu sokağa çıkma yasakları hafta içine de taşındı. Peki, hafta içi sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 1 Aralık Salı sokağa çıkmak yasak mı?

Hafta içi her gün 21.00 ile 05.00 arasında genel sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu kısıtlama hafta sonları Cuma akşamı 21:00'den pazartesi sabahı saat 05:00'e kadar kesintisiz devam edecektir. Yani cumartesi Pazar artık evlerimizdeyiz.

1 ARALIK SALI YASAK VAR MI?

Market bakkal kasap manav gibi işletmeler ile eve paket hizmeti veren yerler belirlenecek, saatler çerçevesinde hafta sonu kısıtlamasının dışındadır. Restoranlar paket servis haricinde hizmet veremeyecektir.

Sokağa çıkma yaskalarının 1 Aralık Salı akşamından itibaren uygulanmaya başlanacağı belirtildi.

1 Aralık Salı sokağa çıkmak yasak mı? Hafta içi hangi saatlerde dışarı çıkmak yasak? ile ilgili etiketler yasak sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.