Zürih Havalimanı'nda Türkiye'yi haritadan sildiler

Koronavirüs salgınına yönelik tedbirler devam ederken, İsviçre'de skandal bir uygulama ortaya çıktı. Zürih Havalimanı'nda Kovid-19 pandemisiyle alakalı bilgilendirme afişinde Türkiye'yi haritadan sildikleri görüldü.

Koronavirüs salgını tüm dünyada normalleşme sürecinde olsa da etkisini sürdürüyor. Özellikle Avrupa'da ikinci dalga paniği yeniden baş gösterirken, İsviçre'de salgınla ilgili yapılan bir bilgilendirmede skandal bir görsel kullanıldı.

Zürih Havalimanı'nda Covid-19 pandemisiyle alakalı bilgilendirme afişinde Türkiye'yi haritadan sildikleri ortaya çıktı.

HARİTADAN TÜRKİYE'Yİ SİLDİLER

Zürih Havalimanı'nda seyahat edilecek ülkelerdeki karantina durumu hakkında bilgi afişini inceleyenler gözlerine inanamadı. Uydurma bir harita paylaşan İsviçreli yetkililer, haritada Türkiye'ye yer vermedi.

Zürih Havalimanı'nda Türkiye'yi haritadan sildiler

Türkiye'nin haritadan silinmesiyle Karadeniz ile Akdeniz'in birleştiğini görenler şaşkınlıklarını havalimanı yetkililerine bildirdi.

YENİSİYLE DEĞİŞTİRİLECEK

Havalimanı yetkilileri konuyla ilgili, Türkiye'ye karşı herhangi bir kastın olmadığını grafiker hatası fark edilemediğini ve söz konusu afişlerin kısa sürede yenileriyle değiştirileceği ifade ettiler.

Zürih Havalimanı Sözcüsü Bettina Kunz, yaşanan durumdan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Zürih Havalimanı'nda Türkiye'yi haritadan sildiler ile ilgili etiketler İsviçre Koronavirüs zürih havalimanı Afiş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.