Zuhal Topal'ın gelin adayı Hanife Gürdal başını açtı... Şapkasındaki yazı dikkat çekti!

Daha önce gece kulübüne gittiği görüntüler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Hanife, şimdi de başörtüsünü çıkartıp şapka taktığı fotoğrafla gündeme geldi.

Posta'da yer alan habere göre katıldığı izdivaç programında kriterlerine uygun koca adayını bulamayan ve şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanan gelin adayı Hanife, ilginç bir paylaşıma daha imza attı.

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARTIP ŞAPKA TAKTI

Daha önce gece kulübüne gittiği için eleştiri oklarının hedefi olan Hanife, şimdi de başörtüsünü çıkartıp şapka taktığı fotoğrafı paylaştı.

sfsdfs

AÇIKLAMA YAPMADI

Çok sayıda yorum alan fotoğrafla ilgili bazı takipçileri "Fotoğraftaki kişi Hanife değil, kardeşi Hamide" dese de müzmin gelin adayı konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Zuhal Topal'ın gelin adayı Hanife Gürdal başını açtı... Şapkasındaki yazı dikkat çekti! ile ilgili etiketler başörtüsü hanife
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.