Zuhal Topal'dan KHK sonrası radikal karar: İmkanı olmayanların düğününü yapacak!

Sunucu Zuhal Topal KHK sonrasındaki radikal bir karar aldı. Evlilik programının formatına değişiklik getiren Topal, imkanı olmayanların düğününü yapacak.

OHAL kapsamında 690 sayılı KHK ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ( RTÜK) Kanunu'nda yapılan değişikliğin ardından yasaklanacağı konuşulan izdivaç programları yayınlarına tam gaz devam ediyor.

İMKANI OLMAYANLARA DÜĞÜN

Konuyla ilgili sunucular da sessizliğini korurken, Zuhal Topal format değişikliğine giderek imkanı olmayan çiftlere hayallerindeki düğünü yapacaklarını duyurdu.

Bunun için canlı yayından telefon numarası vererek çiftleri programlarına davet eden Topal'ın bu hamlesi "göz mü boyuyor acaba?" sorularını akıllara getirdi.

Zuhal Topal'dan KHK sonrası radikal karar: İmkanı olmayanların düğününü yapacak! ile ilgili etiketler Zuhal Topal Düğün evlilik programı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.