Zuhal Topal Estetik Yaptırıp Yaptırdığını Kabul Etmeyenleri Ti' ye Aldı! Elma Isırdım Böyle Oldu

Yıllardır televizyon ekranlarında görmeye alışkın olduğumuz sevilen sunucu Zuhal Topal güzelliği ve sempatikliği ile seyircinin gönlüne taht kurmuş ve ekranların vazgeçilmezi olan isimlerden biridir. Sevilen ünlü sunucu aktif olarak kullandığı sosyal medyada herkesi gülümseten bir olaya imza attı. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu takipçilerini hem şaşırttı hem eğlendirdi.

Yıllardır televizyon ekranlarında görmeye alışkın olduğumuz sevilen sunucu Zuhal Topal güzelliği ve sempatikliği ile seyircinin gönlüne taht kurmuş ve ekranların vazgeçilmezi olan isimlerden biridir. Sevilen ünlü sunucu aktif olarak kullandığı sosyal medyada herkesi gülümseten bir olaya imza attı. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu takipçilerini hem şaşırttı hem eğlendirdi.

Zuhal Topal aktif olduğu İnstagram hesabından estetik yaptırıp sonra estetik yaptırdığını türlü bahaneler ile reddeden isimleri taklit ederek gündem oldu.

Zuhal Topal Estetik Yaptırıp Yaptırdığını Kabul Etmeyenleri Ti' ye Aldı! Elma Isırdım Böyle Oldu

İnstagram filtrelerinden dudakları dolgunlaştıran filtre ile dudakları oldukça şiş bir halde video çeken ve paylaşan ünlü sunucu Zuhal Topal bazı isimleri taklit ederek estetik veya botox olmadığını söyleyerek takipçilerinin yüzünü gülümsetti.

Elma Yedim Alerji Yaptı

 

Topal, sosyal medya hesabı üzerinden story bölümünden videoyu yayınladı. Sunucu, dudakları kocaman olmuş halde konuşarak elma yedim alerji yaptı dedi.  Videoda ayrıca, ondan böyle oldu yoksa ne botox ne de estetik yaptırdım açıklamalarını yaptı. Ünlü isim böylelikle birçok ismi taklit ettiğinden sosyal medyada gündem oldu.

Zuhal Topal Estetik Yaptırıp Yaptırdığını Kabul Etmeyenleri Ti' ye Aldı! Elma Isırdım Böyle Oldu - Resim : 2

Esprili bir dil ile bazı isimlere göndermede bulunan ve çektiği video ile gündeme oturan Zuhal Topal estetik yaptırıp bu sorulara karşı çıkan isimleri ti'ye aldı. Bu durum takipçilerin pek fazla hoşuna gitti sosyal medyada video kısa sürede yayıldı.

Esprili Video Kısa Sürede Gündem Oldu

 

Yoğun ilgi gören video kısa sırada gündeme oturdu ve birçok takipçili hesap tarafından büyük ilgi gördü. Esprili paylaşım birçok sosyal medya kullanıcısının yüzünü gülümsetmiş oldu.

Zuhal Topal Estetik Yaptırıp Yaptırdığını Kabul Etmeyenleri Ti' ye Aldı! Elma Isırdım Böyle Oldu - Resim : 3

Ünlü sunucu Zuhal Topal' ın sosyal medya hesabından paylaştığı video ile birkaç ismi hedef aldığı ve göndermede bulunduğu düşünüldü ve bu isimlerin kimler olduğu ise fazlasıyla merak konusu oldu.

Zuhal Topal Estetik Yaptırıp Yaptırdığını Kabul Etmeyenleri Ti' ye Aldı! Elma Isırdım Böyle Oldu ile ilgili etiketler zuhal topla
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.