Zuhal Topal, depremde yakınlarını kaybetti! Haber sosyal medyadan geldi

Yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, sadece bölgedeki vatandaşları değil; o bölgede yakınlarını olan vatandaşları da derinden sarstı. O isimlerden biri olan Zuhal Topal, acı haberi yeni verdi.

Dünya tarihinin en büyük kara depremlerden biri; son yüzyılın etkisi en büyük depremi olarak tarihe geçecek olan Kahramanmaraş depremi, tam 10 ilde enkaza neden oldu. 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından pek çok ilden gelen acı haberler, yürekleri adeta paramparça etti. Son bilgilendirmeye göre 18 bini aşan vatandaşın yaşamını yitirdiği deprem bölgelerinde pek çok ünlü isim de tanıdıklarını kaybetti.

Kahramanmaraş’ın yanı sıra Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Osmaniye, Adana gibi illerde de yıkıma neden olan 9 saat arayla gerçekleşen iki deprem, tüm dünyada yankı uyandırdı. Gözler enkaz altından gelecek iyi bir haberdeyken; bölgenin genişliği, pek çok kişinin ve tanıdıklarının yaşamını kaybetmesine neden oldu. O isimlerden biri olduğu öğrenilen Zuhal Topal, açıklama gerçekleştirdi.

ZUHAL TOPAL, YAKINLARINI KAYBETTİ

Deprem haberini alır almaz paylaşım yapan ünlü isimlerden biri olan Zuhal Topal, dayısı ve kuzeninin yanı sıra arkadaşının ve pek çok tanıdığının da enkaz altında olduğunu duyurmuştu. Takipçilerine tanıdıklarının sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Zuhal Topal, dün acı haberi bildirdi. Yaptığı paylaşımda dayısı ve kuzeninin cansız bedenine ulaşıldığını belirten Zuhal Topal, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Ancak bugün gelebilen kurtarma ekibi dayım ve kuzenimin cansız bedenlerine ulaşmışlar. Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı. Allah’ım yaşam savaşı verenlerini kurtulan tüm vatandaşlarımızın ve canla başla çalışan tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun.”

BAŞ SAĞLIĞI DİLEĞİNDE BULUNDU

Zuhal Topal, depremde yakınlarını kaybetti! Haber sosyal medyadan geldi

İlk paylaşımının ardından deprem bölgesinde enkaz altında olduğunu bildirdiği arkadaşını da kaybettiğini duyuran Zuhal Topal, bir paylaşım daha yaptı. Yaşamını yitiren arkadaşı Levent ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Zuhal Topal, arkadaşı Levent aracılığıyla tüm sevenlerini kaybedenlere baş sağlığı diledi. Zuhal Topal, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bu acının tarifi yok! Giden her can bizim ama daha 2 ay evvel tüm hafta beraber sohbet ettiğimiz, hayatından geçtiğimiz gencecik dünya iyisi Levent’in kaybı yüreğimi dağladı. Allah’ım ailesine sabırlar versin. Rabbim yakınlarını kaybeden herkese güç, derman, sabır ihsan eylesin.”

Zuhal Topal, depremde yakınlarını kaybetti! Haber sosyal medyadan geldi ile ilgili etiketler Zuhal Topal deprem Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.