Zuhal Olcay Gecenin Ucunda Dizisiyle Döndü, İlk Paylaşımında İstanbul'a Seslendi!

Gecenin Ucunda dizisinin oyuncuları arasında yer alan ünlü sanatçı Zuhal Olcay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarının karşısındaydı. Setten fotoğraf paylaşan Olcay, duru güzelliğini kaybetmediğini gösterdi.

65 yaşındaki Zuhal Olcay rol aldığı film ve diziler kadar kariyeri hakkında da meraklı araştırımalar yapılan sanatçıların başında gelir. Haluk Bilginer ile olan evililiği çok konuşulan Zuhal Olcay, Bilginer'in Aşkın Nur Yengi ile aşk yaşadığı iddiaları sonrası boşanmıştı. Ünlü çiftin bu yüzden ayrıldığı öne sürülmüştü. Zuhal Olcay Gecenin Ucunda Dizisiyle Döndü, İlk Paylaşımında İstanbul'a Seslendi!

Öte yandan Zuhal Olcay dizi ve filmlerde rol almaya devam etti. Alev Alev dizisinin ardından şu sıralar Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun başrollerinde olduğu Gecenin Ucunda dizisinde rol alıyor.

Zuhal Olcay Gecenin Ucunda Dizisiyle Döndü, İlk Paylaşımında İstanbul'a Seslendi!

Ünlü sanatçı Gecenin Ucunda dizisi setinden yaptığı paylaşımla sosyal medyayı da altif kullandığı gösterdi.

Zuhal Olcay, Paylaşımına, "Bir setten diğerine koşarken, ada havası almanın sevinci. İstanbul, her zorluğuna rağmen hep biricik" notunu düşen Olcay'ın filtresiz hali dikkatlerden kaçmadı.

 

Zuhal Olcay Gecenin Ucunda Dizisiyle Döndü, İlk Paylaşımında İstanbul'a Seslendi! ile ilgili etiketler Zuhal Olcay
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.