Apple Store nasıl randevu alınır? Zorlu Center çalışma saatleri...

Teknolojik ürünler dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Akıllı cep telefonları ise ön plana çıkan telefonlar arasına yer alıyor. Apple ise tercih edilen markalar arasında bulunuyor. Vatandaşlar bir sorun olduğunda Apple merkezlerinden nasıl randevu alacağını ve çalışma saatlerini büyük bir merakla araştırıyor. Peki Apple müşteri hizmetleri nedir? Zorlu Center Apple çalışma saatleri nedir? Akasya Apple Store'dan nasıl randevu alınır? Detaylar haberimizde...

Apple müşteri hizmetleri nedir? Akıllı telefonlar arasında Apple tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Akıllı telefonlar ile çeşitli işlemler yapılıyor. Apple müşteri hizmetleri çalışma saatleri ve randevunun nasıl alınacağı ise merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki Apple müşteri hizmetleri nedir? Zorlu Center Apple çalışma saatleri nedir? Akasya Apple Store'dan nasıl randevu alınır? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Apple Store nasıl randevu alınır?  Zorlu Center çalışma saatleri...

APPLE RANDEVU NASIL ALINIR?

Normal şartlar altında Apple Store Web sitesine girerek Apple'dan randevu alabilir ve size belirtilen randevu saatinde Apple Store'da bulunmanız yeterli olacaktır. Ancak her zaman teknik servis randevu alabilmeniz sanıldığından daha zor. Apple markasının Türkiye'de var olan müşteri potansiyeli iPhone, iPad ve iPod Touch kullanım artışına bağlı olarak fazlasıyla yükseldi. Bu da Zorlu Center ve Akasya AVM olmak üzere iki Apple Store mağazasından randevu alabilmek ve teknik servisten yararlanmayı oldukça zorlaştırdı. Bu yüzden Apple randevusu alabilmek için bazı küçük Apple Store Randevu ipuçlarına ihtiyacınız olabilir.

APPLE STORE RANDEVU İPUÇLARI

Apple Store'dan randevu alabilmek sanıldığı kadar kolay değil. Ancak Apple Store randevu almak için bazı küçük ipuçlarından yararlanabilirsiniz. Peki Apple Store Randevu için ipuçları nelerdir? Gelin birlikte inceleyelim.

1- FARKLI BİLGİSAYARLARDAN GİRİŞ YAPIN

Birden fazla bilgisayardan sürekli ve eş zamanlı olarak giriş yaptığınız taktirde Apple Store randevusu alma şansınız oldukça arttığı yönünde söylentiler mevcut. Hatta imkanınız varsa giriş yaptığınız bilgisayarlar farklı konumlarda ise bu şansınız daha da artacaktır.

2- RANDEVU İÇİN GECE 12'Yİ BEKLEYİN

Gün içinde alamadığınız randevunuzu gece 12'de rahatlıkla almanız çoğu zaman mümkün. Herkesten önce davranarak gece saat 12'de Apple Web Sitesi girişi yapın ve randevu alma şansınızı arttırın.

3- RANDEVU SATANLAR İLE İLETİŞİME GEÇİN

Eğer elinizdeki iPhone kullanılamayacak hale geldiyse ve teknik servis için aceleniz varsa çeşitli forumlarda kullanmayacağı Apple Store Randevusu satın alıp satanlara göz atın. Bunu haksız iş kapısı haline getiren bu kişiler her ne kadar randevu almanızı engelleyenlerden biri olsa da çok zor durumdaysanız bu yola başvurabilirsiniz. Ancak hepsi için bu durum geçerli değil. Bu kişiler arasında randevu saatinde Apple Store 'da bulunamayan kişilerde mevcut olduğunu söyleyebiliriz.

4- YETKİLİ SERVİSLERE DANIŞIN

Bu yetkili servisler Apple'ın bizzat onay verdiği ve Apple tarafından seçilen eğitilen ve denetlenen bayilerdir. Cihazınızdaki sorunu öncelikle bu bayilere başvurarak sorunu daha kısa yoldan çözmeniz de mümkün.


ZORLU CENTER APPLE STORE ÇALIŞMA SAATLERİ;

Çalışma saatleri:
Paz - Cmt: 10:00 -22.00

APPLE'IN İLETİŞİM SAYFASINDA YER ALAN BİLGİLERE GÖRE;
Ürün Satın Alma ve Sorgulama
Apple Online Store
Donanım, yazılım ve üçüncü taraf aksesuarları satın almak için Apple Online Store’u ziyaret edin. Telefon ile alışveriş yapmak için, Pazartesi-Cuma günleri 09:00-20:00 saatleri arasında; sabit hattan 00800 448 829 873 numaralı telefonu (ücretsiz) veya cep telefonunuzdan 0 (216) 282 15 11 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) arayabilirsiniz.

SATIŞ DESTEĞİ

Apple Online Store siparişinizle ilgili tüm bilgilere ulaşın. Sipariş değişimi, takibi veya iadesi için ya da sadece hesap bilgilerinizi güncellemek için Sipariş durumu sayfasını ziyaret edin. Diğer sorularınız için Pazartesi-Cuma günleri 09:00-20:00 saatleri arasında sabit telefonunuzdan 00800 448 829 873 numaralı telefonu (ücretsiz) ya da sabit veya cep telefonunuzdan 0 (216) 282 15 11 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) arayarak Apple Store Müşteri Hizmetleri’ne ulaşabilirsiniz.

APPLE STORE'LAR

Dijital hayat tarzını ülkenin her yerindeki Apple Store'larda yaşayın. Tüm mağazaların çalışma saatlerini ve iletişim bilgilerini öğrenin.

KURUMSAL MÜŞTERİLER İÇİN SATIN ALMA

Kurumsal veya profesyonel bir kullanıcıysanız, Apple Store - Kurumsal Müşteriler'e; sabit hattan
00800 448 829 875 numaralı telefonu (ücretsiz) veya cep telefonunuzdan 0 (216) 282 15 12 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) Pazartesi-Cuma günleri 09:00-20:00 saatleri arasında arayarak ulaşabilirsiniz. Apple Store - Kurumsal Müşteriler, kurumsal hizmetler ve finansman çözümlerinin yanı sıra takas ve geliştirici satışlarını sunmaktadır. Hemen bir hesap açın.

EĞİTİM İÇİN SATIN ALMA

Öğrenci, öğretmen veya eğitim uzmanıysanız, lütfen Apple Store - Eğitim sayfasını ziyaret edin. Veya isterseniz; 00800 448 829 873 numaralı telefonu (ücretsiz) veya cep telefonunuzdan 0 (216) 282 15 11 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) Pazartesi-Cuma günleri 09:00-20:00 saatleri arasında arayabilirsiniz.

APPLE
Apple Inc. ya da eski adıyla Apple Computer, Inc., merkezi Cupertino'da [5]bulunan; tüketici elektroniği, bilgisayar yazılımı ve kişisel bilgisayar tasarlayan, geliştiren ve satan Amerikan çok uluslu şirkettir. En bilinen donanım ürünleri Mac serisi bilgisayarlar, iPod müzik çalar, iPhone akıllı telefon, iPad tablet bilgisayar ve Apple Watch adlı akıllı saattir. Yazılımları arasında ise OS X ve iOS işletim sistemleri, iTunes medya tarayıcısı, Safari internet tarayıcısı ile iLife ve iWork paketleri yer almaktadır. Şirket 1 Nisan 1976 yılında kurulmuş ve 3 Ocak 1977’de Apple Computer, Inc. adıyla anonim şirket haline gelmiştir.İsminde yer alan "Computer" (Bilgisayar) kelimesi 9 Ocak 2007'de iPhone tanıtımıyla birlikte tüketici elektroniğine yönelimlerini yansıtması amacıyla kaldırılmıştır.

Apple, Samsung Electronics'den sonra ciro açısından dünyanın en büyük ikinci bilgi teknolojileri şirketi; Samsung ve Nokia'dan sonra da dünyanın en büyük üçüncü cep telefonu üreticisidir.Fortune dergisi Apple'ı, 2008 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde ve 2008 yılından 2012 yılına kadar dünya çapında en çok rağbet gören şirket olarak nitelendirmiştir.

2012 Kasım ayı itibarıyla Apple'ın App Store ve iTunes Store online mağazalarına ek olarak 14 farklı ülkede 394 perakende satış mağazası bulunmaktadır.Borsa değeri açısından Apple 2012'nin Eylül ayından itibaren Dünyanın en değerli şirketi olmuştur. 29 Eylül 2012 tarihi itibarıyla şirkette dünya çapında 72.800 devamlı tam zamanlı çalışan işçi ile 3,300 geçici tam zamanlı işçi çalışmaktadır. 2015'in Nisan ayından itibaren dünya çapındaki yıllık geliri toplamda 130,28 milyar dolardır. 2013 yılının Mayıs ayında Apple geçen yıla göre 11 numara yükselerek Fortune 500 listesinde 6. sırayla ilk kez ilk onda yer almıştır.

Türkiye'deki distribütörlüğünü Bilkom ve INDEX Bilgisayar yönetmektedir.

Apple Store nasıl randevu alınır? Zorlu Center çalışma saatleri... ile ilgili etiketler apple store zorlu center çalışma saatleri akasya randevu nasıl alınır
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.