Zor anları an be an anlattı! 1 Milyonluk soruyu açtıran Rabia Birsen Güvercin’in hayat hikayesi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Rabia Birsen Güvercin rüzgarı esiyor. Biyoloji mezunu Rabia, 400 bin TL'lik soruyu bilerek 1 milyonluk soruyu açtırma hakkını kazanan beşinci yarışmacı oldu. Elini kaybettiği o anları anlatan Rabia, sözleriyle yürekleri dağladı

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu açtıran Rabia Birsen Güvercin'in hayatı Türkiye'nin gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz sene yaşadığı talihsiz kaza sonrası bir kolunu kaybetmek zorunda kalan Güvercin'in özgüveni izleyenleri hayran bıraktı. Peki, Rabia Birsen Güvercin'in koluna ne oldu? 

RABİA BİRSEN GÜVERCİN BİYOGRAFİSİ

Yarışmacı 24 yaşında, aslen Konyalı ancak Ankara'da yaşıyor. Bu yıl Gazi Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. Yarışmacı aynı zamanda izci olduğunu da dile getirdi.
GRabia Birsen Güvercin geçtiğimiz yıl Kurban Bayramında kolunu kıyma makinesine kaptırdığını söyledi.

 

"DAHA HAVALI BİR KOLUM OLDU"

Babasının kasıp dükkanında kolunu kıyma makinasına kaptırdığını belirten Güvercin, "Artık daha havalı bir kolum oldu" diyerek izleyenleri güldürdü. Rabia Birsen Güvercin, yaşananların ufak bir dalgınlık kaynaklı olduğunu belirtti.

KENAN İMİRZALIOĞLU DA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!

Elini kıyam makinesine kaptırdığı anlarda babasının yaşadığı hüznü anlatan Rabia, o anlarda "Acıyı elimde değil de babamda gördüm" sözleriyle hem ağladı hem de ağlattı. 

Zor anları an be an anlattı! 1 Milyonluk soruyu açtıran Rabia Birsen Güvercin’in hayat hikayesi ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.