Zonguldak'ta sel felaketi: Ev ve araçlar sular altında kaldı!

Zonguldak'ta sabah saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağış sele neden oldu. Derenin taşması sonucu onlarca dükkan, ev ve araba sel suları ile doldu, araçlar sular altında kaldı. Felaket tablo saniye saniye kaydedildi.

Zonguldak'ta sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur dereyi taşırarak bölgede sele neden oldu.

Sel nedeniyle Ormanlı beldesi girişinde bulunan Ortacı köyü yolu sularla doldu. Yolun su altında kalması nedeniyle Ormanlı beldesine giriş çıkışlar Alaplı tarafından sağlanabiliyor.

DÜKKAN VE ARAÇLAR SULAR ALTINDA KALDI

Beldede iki ayrı derenin taşması nedeniyle onlarca dükkan ve çok sayıda otomobil sular altında kaldı. Kdz. Ereğli Kaymakamlığı ile Ormanlı Belediyesi ekipleri beldede esnaflara yardımcı olmaya çalışırken, esnaf dükkanlara dolan suları boşaltabilmek için yoğun çaba harcıyor.

HASAR TESPİTİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Kdz. Ereğli ilçesinde ayrıca Toyfanlı, Bakırlık ve Kızılca köylerinden geçen derelerin taşması sonucu birçok ev sular altında kaldı. Alaplı ilçesinde ise Dağ köyündeki derenin taşması sonucu tarım arazileri sular altında kaldı. Zonguldak Valiliğinin yaşanan sel sonrası hasar tespiti için çalışma başlattığı ifade edildi.

İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Zonguldak'ta sel felaketi: Ev ve araçlar sular altında kaldı!

Zonguldak'ta sel felaketi: Ev ve araçlar sular altında kaldı! - Resim : 2

Zonguldak'ta sel felaketi: Ev ve araçlar sular altında kaldı! - Resim : 3

Zonguldak'ta sel felaketi: Ev ve araçlar sular altında kaldı! ile ilgili etiketler Zonguldak Sel (Doğa olayı) su baskını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.