Zonguldak'ta öğrencisini darp eden öğretmene dava açıldı!

Zonguldak'ta öğrencisini darp ettiği ileri sürülen öğretmen hakkında "kamu görevlisinin sahip bulunduğu nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle basit yaralama" suçundan 1,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kozlu'daki bir ilkokulda 30 Mart'ta, 8 yaşındaki A.A'yı darbettiği öne sürülen öğretmen E.Ç. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca "kamu görevlisinin sahip bulunduğu nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle basit yaralama" suçundan 1,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

İddianamenin kabul edilmesiyle öğretmen E.Ç'nin yargılanmasına önümüzdeki günlerde Zonguldak 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

İDDİANAMEDE NELER VAR?

İddianamede, baba C.A'nın; oğlunun olay tarihinde okuldan eve geldiğinde yüzünde şişlik gördüğüne, konuyu sorduğu oğlunun, şüpheli E.Ç'nin kendisini iterek yanağını sıktığını söylediği, olayla ilgili şikayetçi olduğuna yer verilerek şüphelinin alınan ifadesinde ise üzerine atılı suçlamayı kabul etmediği aktarıldı.

İddianamede, "Her ne kadar şüpheli üzerine atılı suçlamayı kabul etmemiş ise de müştekinin mağdurun yaralanmasına ilişkin anlatımları ile adli raporunun uyumlu olduğu, dolayısıyla şüphelinin beyanlarının kendisini suçtan kurtarmaya yönelik olduğunun değerlendirildiği, neticeten kamu görevlisi olan şüphelinin olay tarihinde okulunda öğrenci olan mağduru elleriyle darbetmek suretiyle üzerine atılı suçu işlediğine dair hakkında kamu davası açılmasını gerektirir yeterli delile bağlı yeterli şüphenin mevcut olduğu anlaşılmaktadır." sözlerine yer verildi.

Diğer taraftan Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı soruşturma kapsamında da öğretmen E.Ç'ye uyarı cezası verildiği ortaya çıktı.

 

Zonguldak'ta öğrencisini darp eden öğretmene dava açıldı! ile ilgili etiketler Öğretmen Darp
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.