Zonguldak’ta maden faciası: 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Zonguldak’ta bulunan özel bir maden ocağında meydana gelen iş kazasında 25 yaşındaki İhsan Ergünbaş vefat ederken Enver Alagöz yaralandı. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Ergünbaş'ın ölüm haberini alan ailesi hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde özel bir maden ocağında gece vardiyasında yaşanan iddiaya göre raydan çıkan vagonun altında kalan işçi hayatını kaybetti. 25 yaşındaki İhsan Ergünbaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken Enver Alagöz ise yaralandı. Mesai arkadaşları tarafından müdahalede bulunulduktan sonra dışarı çıkartılan ve hayatını kaybeden İhsan Ergünbaş’ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi alan Ergünbaş’ın yakınları acil servis önünde sinir krizleri geçirdi. Yaralı işçi Enver Alagöz’ün ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Emniyet Müdürü Fahri Aktaş hastaneye gelerek ölen ve yaralanan işçilerin durumunu yakından takip etti.

 

Zonguldak’ta maden faciası: 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı ile ilgili etiketler Maden kazası Maden
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.