Zonguldak'ta ev yangını: 1 ölü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir apartmanın üçüncü katında iftar saatinde çıkan yangın sonrası 29 yaşındaki Halit Kalay, hayatını kaybetti.

İftar saatinin yaklaştığı bir anda bir apartmanınd üçüncü katında çıkan yangında 29 yaşındaki Halit Kalay hayatını kaybetti.

Yangın, akşam saatlerinde Orhanlar Mahallesi Kilise Sokak'ta bulunan 4 katlı apartmanın 3’üncü katında çıktı. Halit Kalay'ın yalnız yaşadığı evden alevlerin yükseldiğini görenler polise ve itfaiyeye haber verdi. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen ve kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İftar saati çıkan yangının söndürülmesi için vatandaşlar da itfaiye ekiplerine yardım etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına aldı. Ardından eve giren itfaiye ekipleri, oturma odasındaki koltukta battaniyeye sarılmış halde baygın bulunan Halit Kalay'ı dışarı çıkarttı.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halit Kalay, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"YARI BAYGIN HALDE BULDUK"

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, yangının çıkış sebebini araştırdıklarını söyledi. İhbarın ardından kısa sürede yangına müdahale ettiklerini anlatan Ateş, "Üst katlara ve çevredeki binalara sirayet etmeden kontrollü bir şekilde yangını söndürdük. En son odaya girdiğimizde yarı baygın olarak bir kişiyi bulduk. İlk müdahalesini yaparak sağlık ekiplerine teslim ettik" dedi. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Zonguldak'ta ev yangını: 1 ölü ile ilgili etiketler Zonguldak Yangın ev yangını
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.