Zlatko Dalic: Fenerbahçe'yle bir temas olmadı, umrumda değil ve bunu düşünmüyorum

Hırvatistan Milli Takımı'nın başarılı teknik direktörü Zlatko Dalic, Fenerbahçe'nin başına geçeceği iddialarına yanıt verdi. 54 yaşındaki çalıştırıcı, Sarı-Lacivertli kulüple herhangi bir temaslarının olmadığını açıkladı...

Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic, Fenerbahçe iddialarına yanıt verdi. Hırvat basınında çıkan haberlere göre; 54 yaşındaki çalıştırıcı, "Bir temas olmadı. Umrumda değil ve bunu düşünmüyorum. Hırvatistan Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'na odaklandım. Bu konuda yorum yapamam, çünkü bilmiyorum" dedi.

Hırvatistan'ı 2018 Dünya Kupası'nda finale taşıyan Dalic, EURO 2020'ye istediği başlangıcı yapamadı. İlk maçında İngiltere'ye 1-0 mağlup olan Hırvatlar, D Grubu'ndaki ikinci maçta ise Çek Cumhuriyeti karşısında 1-0 geriye düşüp sahadan 1-1'lik beraberlik ayrıldı. Grupta 1 puan ile 3. sırada yer alan Hırvatistan son maçını yarın 22.00'da İskoçya ile oynayacak. Luka Modric ve arkadaşları galip gelirse ilk 2'ye girme şansı olduğu gibi "en iyi 3. takım" kontenjanında üst tura çıkacak 4 takım arasına da girebilir.

2017'den beri milli takımı çalıştıran Dalic, kulüp kariyerinde Arap yarımadasında bir kaç takımı çalışıtımıştı. Öte yandan, Fenerbahçe Başkan Ali Koç'un bir diğer teknik direktör adayının da Hırvatlar'ın unutulmaz stoperi, milli takımın ve Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic olduğu iddia ediliyor.

Zlatko Dalic: Fenerbahçe'yle bir temas olmadı, umrumda değil ve bunu düşünmüyorum

Zlatko Dalic: Fenerbahçe'yle bir temas olmadı, umrumda değil ve bunu düşünmüyorum ile ilgili etiketler Fenerbahçe Hırvatistan EURO 2020 Zlatko Dalic
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.