"Zirvedeyken peşimde fır fır dönenler şimdi fırıldak olmuş"

İbrahim Tatlıses, uğradığı silahlı saldırından sonra 'Artık öldü' diyenlere yedi yıl sonra seslendi: “Bunu bana Allah yaptı. Bana verdiği bir cezadır bu, ama bu cezayı alacak. Kimse sevinmesin. Bunu bitirecek. Günü var bekleyin, sabredin.”

Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan’ın programına verdiği röportajla konuk olan ve bu röportajda eski eşi Ayşegül Yıldız’a yaptığı evlilik teklifiyle gündeme gelen İbrahim Tatlıses yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan İmparator lakaplı usta türkücü İbrahim Tatlıses'in röportajından satırbaşları şöyle:

* Zirvedeyken herkes yanımdaydı. O zaman peşimde fır fır dönenlerin çoğu şimdi fırıldak olmuş, yoklar. Merakım şu; yedi yıldır piyasada yokum diye mi bunlar?

* Sesim sadece bir süreliğine gitti. O ses geri gelecek. Şarkılarımı, türkülerimi söyleyeceğim. Ben aynı İbrahim Tatlıses’im. Yine olacak, illa olacak!

* Allah ya bana saldıranlara bir ceza verdi ya da bana. Allah’ın dışında kim yapabilir böyle bir şey? İbrahim Tatlıses’e kim pusu kurabildi bu zamana kadar?

* Hiç maddi sıkıntım yok. Seyrantepe’de bir yerim var, satsam 35-40 milyon dolar eder. Otelimiz, evlerimiz var, daha ne olsun?

* Derya Tuna 25 senedir hayatımdadır. Halen gömlek alır, ayakkabı alır. Hep candır, benden uzak değildir. Çünkü arada çocuğumuz var.

AYŞEGÜL HANIM İLE EVLENMEK İSTİYORUM

* Ayşegül (yıldız) Hanım ile yeniden evlenmek istiyorum. Kendisine bir yanlışlık yapmadım. Kabul ederse evlenirim, etmezse de canı sağ olsun.

* Şu an hayatımda kimse yok. Ama ben çapkınım, yine söylüyorum. Hala çapkınım. Evlensem yine çocuk yaparım. Sağlığım yerinde bir adamım, neden yapmayayım?

* Bazıları "İbrahim Tatlıses benim önümü kesti" diyor. Ben sünnetçi miyim, önünüzü keseyim? Kimsenin ekmeğiyle oynamadım.

"Zirvedeyken peşimde fır fır dönenler şimdi fırıldak olmuş" ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.