Zırhlı polis aracına saldıran teröristler yakalanmıştı: Operasyondan görüntüler ortaya çıktı

Hakkari Yüksekova'da zırhlı polis aracına saldıran 3 terörist yakalandı. Uzun namlulu silahları ile birlikte yakalanan teröristlere yönelik düzenlene operasyonun görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde teröristlerin teslim olma anları yer alıyor.

Hakkari Yüksekova’da dün gece saatlerinde devriye görevi yürüten Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne ait zırhlı araca uzun namlulu silahlarla ateş eden 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı.

Şüphelilerin Yüksekova Yeni Mahalle'de bulunan bir müştemilata girdiklerinin belirlenmesi üzerine çevre güvenliği alınarak bölgeye takviye unsurlar gönderildi.

Müştemilatta bulunan şahıslara yönelik Polis Özel Harekat unsurlarınca "teslim ol" çağrısı yapıldı.

Zırhlı polis aracına saldıran teröristler yakalanmıştı: Operasyondan görüntüler ortaya çıktı

TERÖRİSTLER SAĞ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ

Şahısların çağrıya uymayarak kaçmaya çalışması üzerine hareket geçildi ve yapılan operasyonda "Sorej" kod adlı Hüseyin Ş., Vesim A. ve Reber S. isimli 3 PKK/KCK terör örgütü mensubu, üzerlerinde bulunan kalaşnikof uzun namlulu tüfek ve tabanca ile birlikte sağ olarak ele geçirildi.

Zırhlı polis aracına saldıran teröristler yakalanmıştı: Operasyondan görüntüler ortaya çıktı - Resim : 2

Zırhlı polis aracına ateş eden 3 teröristin teslim olma anlarına ortaya çıktı.

TRT Haber'de yer alan habere göre, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada ise bir tabanca ve bomba atar mühimmatı ele geçirildi.

Zırhlı polis aracına saldıran teröristler yakalanmıştı: Operasyondan görüntüler ortaya çıktı ile ilgili etiketler Hakkari polis Operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.