Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş - Trabzonspor finalinin hakemi belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda 23 Mayıs Perşembe günü final heyecanı yaşanacak. Beşiktaş ile Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş - Trabzonspor finalini yönetecek hakemi de açıkladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 23 Mayıs Perşembe günü final heyecanı yaşanacak. Beşiktaş ile Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 20.45'te başlayacak maç ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş - Trabzonspor finalini yönetecek hakemi de açıkladı. Buna göre dev maçta hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan 62. Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin hakemleri belli oldu.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak ve saat 20.45'te başlayacak olan müsabakayı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş - Trabzonspor finalinin hakemi belli oldu! ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.