Ziraat Bankkart'ı olanlar dikkat! 300 TL tanımlanacak!

Ramazan ayı için özel olarak kampanyalar düzenlemeye devam eden Ziraat Bankası, alışveriş desteğine ihtiyaç duyan mevcut müşterilerine seslendi. Yeni bir alışveriş kampanyası düzenlemiş olduğunu belirten kamu bankası, ay sonuna kadar başvurulara açık kalacak olan kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Ekonomik şartların çok çeşitli faktörler çerçevesinde ağırlaşması ve Amerika’da yaşanan ekonomik gelişmeler sebebi ile Türk Lirası’nın daha da değer kaybedeceğinin düşünülmesi, vatandaşları endişeli bir durumun içerisine doğru sürükledi. Yetkililerin enflasyon bazlı maaş artışı kararlarına rağmen alım güçleri toparlanmayan ve bu sebep ile de en temel ihtiyaçlarını dahi cüzdanları doğrultusunda karşılayamayan tüketiciler, özellikle market harcamalarına destek olabilecek noktaları araştırmaya başladı.

Birçok zincir market müşteri potansiyellerini kaybetmemek adına düzenli olarak indirim kampanyaları düzenlemeye devam ederken tüketicilerin yüzlerini güldüren bir kampanya haberi de kamu kurumu Ziraat Bankası’ndan geldi. Yeni aya özel birçok kampanya düzenleyen kamu bankası, alışverişe çıkacak olan Bankkart müşterilerinin bütçelerini de destekleyeceğini bildirdi. Banka, alışveriş desteğine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI RAMAZAN ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI NİSAN 2023

Ziraat Bankkart'ı olanlar dikkat! 300 TL tanımlanacak!

Mevcut Bankkart kullanıcıları için avantajlı bir ramazan alışverişi kampanyası düzenleyen Ziraat Bankası, kampanyası kapsamında TL hediyesi dağıtılacağını bildirdi. Banka, 30 Nisan tarihine kadar Bankkart üyesi bakkal, market, kasap, şarküteri ve manav işyerlerinden yapılacak olan 300 TL ve üzeri tutarlı her harcamayan 30 TL, toplamda ise 300 TL değerinde para puan tanımlayacağını açıkladı.  

ZİRAAT BANKASI RAMAZAN ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI BAŞVURU EKRANI

Ziraat Bankası tarafından düzenlenmiş olan toplamda 300 TL değerinde para puan hediyesi kazanımlı ramazan alışverişi kampanyasına hem mobil uygulama hem internet bankacılığı ekranı hem de SMS aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Mobil uygulama ve internet bankacılığı katılımları için “kampanyalar” kısmından kampanya onayı vermek yeterli iken SMS katılımları için de bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu numarası üzerinden RAMAZAN yazılıp 4757’ye kısa mesaj gönderilmesi gerekir.

Kampanyaya onay verilmemesi veya SMS katılımının gerçekleşmemesi durumunda para puan hediyesi kazanımının mümkün olmadığını belirten Ziraat Bankası, ilk 300 TL’lik harcamadan önce ilgili kanallardan biri aracılığı ile banka onayının alınması gerektiğini ifade etti.

Ziraat Bankkart'ı olanlar dikkat! 300 TL tanımlanacak! ile ilgili etiketler Ziraat Bankası alışveriş Kampanya Ramazan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.