Ziraat Bankası’ndan uygun fiyatlı konut ve işyeri hamlesi geldi! Sadece 66 bin TL

İcradan gayrimenkul satışı gerçekleştirmeye devam eden Ziraat Bankası, Ankara’da yer alan bir konut ile bir işyerini piyasa değerinin altında satışa çıkarması ile dikkat çekti.

Son zamanlarda ilgi çeken alanlardan biri olan icralık gayrimenkul satışları, bankaların eline icra yoluyla geçen konut ve işyerlerini satışa çıkarması anlamına geliyor. Bu kapsamda pek çok ilan koyan bankalar, özellikle büyükşehirlerden satışa çıkardığı uygun fiyatlı yapılar ile dikkat çekmeye başladı. O bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bugün itibariyle Ankara’dan iki gayrimenkulü daha satışa koydu.

Türkiye’nin dört bir yanından icralık konut satışa çıkaran bankalardan biri olan Ziraat Bankası, bu kez Ankara’da yer alan bir konut ve bir işyeri için çağrıda bulundu. Kendi sitesinin ‘Gayrimenkuller’ sekmesinde söz konusu taşınmazların ilanlarını paylaşan Ziraat Bankası, her iki taşınmazın da e-İhale ile satılacağını duyurdu. Bu kapsamda uygun teminat bedelleri isteyen Ziraat Bankası, krediler ile satın alınabilecek olan her iki gayrimenkul için de piyasa değerinin altında ihale başlangıç bedeli belirledi.

ZİRAAT BANKASI’NIN YENİ KONUTU ANKARA MAMAK’TA

Ziraat Bankası’ndan uygun fiyatlı konut ve işyeri hamlesi geldi! Sadece 66 bin TL

Satışa çıkardığı yeni konuta ilişkin detaylı bir şekilde bilgi veren Ziraat Bankası, Ankara’nın Mamak ilçesinin Küçük Kayaş Mahallesi’nde yer alan bir adet çatı aralı meskeni satışa koyduğunu bildirdi. Konutun bir apartman dairesi olduğunu bildiren Ziraat Bankası, konutun genişliğini ise 157 metrekare olarak ilan etti.

Ankara Mamak’tan satışa çıkan konutun oda sayısını 4; salon sayısını ise 1 olarak duyuran Ziraat Bankası, konuttan alınacak teminat bedelini ise 66 bin TL olarak ilan etti. Ziraat Bankası’nın bu konut için istediği ihale başlangıç bedeli ise 1 milyon 100 bin TL oldu.

ZİRAAT BANKASI’NIN YENİ İŞYERİ DE ANKARA MAMAK’TA

Her iki gayrimenkulün satın alınımı için de kredi kullanımına izin vereceğini duyuran Ziraat Bankası, ikinci gayrimenkulün bir işyeri olduğunu ifade etti. Ankara ilinin Mamak ilçesinin Şahap Gürler Mahallesi’nden satışa çıkarılan bir adet depolu dükkan için ihale sürecini başlatan Ziraat Bankası, dükkana ilişkin de bilgi verdi.

Arsa paylı olarak satışta olan dükkanın genişliğinin 245 metrekare olduğunu belirten Ziraat Bankası, bu dükkanın oda sayısını ise 2 olarak duyurdu. Ziraat Bankası, bu dükkan için 62 bin 100 TL teminat isterken; 1 milyon 35 TL değerinde ihale başlangıç bedeli talep etti.

Ziraat Bankası’ndan uygun fiyatlı konut ve işyeri hamlesi geldi! Sadece 66 bin TL ile ilgili etiketler Ziraat Bankası emlak konut gayrimenkul Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.