Ziraat Bankası'ndan saat alışverişlerine destek: 300 TL indirim tanımlanacak!

Bankacılık sektörünün önde gelen kurumlarından olan Ziraat Bankası, mayıs ayı kart kampanyalarını peş peşe sıraladı. Market alışverişi desteğinin ardından saat ve diğer saat alışverişleri için de destek vereceğini açıklayan kamu bankası, yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Pahalılaşan gündelik hayat şartları sebebi ile aylık kazançları ile temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak düzeye gelen tüketiciler, özellikle bankalar tarafından düzenlenen kampanyaları yakından takip etmeye başladı. İş birliği içerisinde oldukları bankaların kendileri için düzenledikleri avantajlı kampanyalardan yararlanabilmek adına arama motorlarında sıklık ile sorgulamalarda bulunan tüketiciler, özellikle Ziraat Bankası’nın kampanyaları sayesinde bütçelerinin desteklendiğini hissetmeye başladı.

Fatura ödemelerinden market alışverişlerine kadar mevcut müşterilerinin bütçelerine destek verme gayreti içerisinde olan Ziraat Bankası, mayıs ayına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalarını arka arkaya sıraladı. Düzenlediği market alışverişi kampanyası ile öne çıkan kamu bankası, bir de saat ve saat alışverişlerine özel yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyasının ay sonuna kadar geçerli olacağını belirten kamu bankası, kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI SAAT VE SAAT ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI MAYIS 2023

Ziraat Bankası'ndan saat alışverişlerine destek: 300 TL indirim tanımlanacak!

Mayıs ayı için özel olarak düzenlediği kampanyaları arka arkaya sıralayan Ziraat Bankası, saat alışverişine çıkmayı planlayan mevcut müşterilerinin de yüzlerini güldürdü. Bireysel Bankkart kullanıcıları için yeni bir saat alışverişi kampanyası düzenleyen kamu bankası, kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen yeni saat ve saat alışverişi kampanyasına göre 31 Mayıs tarihine kadar bireysel Bankkart aracılığı ile yapılacak olan 3 bin TL ve üzeri tutarlı saat harcamalarına 300 TL tutarında Bankkart Lira tanımlanacak. Kampanyadan yalnızca mevcut müşteriler yararlanabilecek.

ZİRAAT BANKASI SAAT VE SAAT ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI BAŞVURUSU

Saat&Saat mağazalarından yapılacak olan 3 bin TL ve üzeri tutarlı harcamalara 300 TL tutarında Bankkart Lira hediyesinin tanımlanacağını ifade eden Ziraat Bankası, kampanyaya Bankkart Mobil uygulaması ve Bankkart’ın resmi internet sitesi aracılığı ile katılım sağlanabileceğini belirtti. Ayrıca SMS katılımlarını da kabul ettiğini ifade eden kamu bankası, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu numarası üzerinden SAATVESAAT yazıp 4757’ye gönderilmesi gerektiğini belirtti.

Ziraat Bankası'ndan saat alışverişlerine destek: 300 TL indirim tanımlanacak! ile ilgili etiketler Ziraat Bankası Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.