Ziraat Bankası, VakıfBank ve HalkBank'tan 20 bin lira emekli promosyonu! İşte beklenen O tarih...

Emekli promosyonlarında çığır açan özel bankalara kamu bankalarından cevap geliyor. Özel bankalar emekli promosyonlarını 10 bin liraya kadar çıkartırken Ekim ayından itibaren de başta Ziraat Bankası olmak üzere VakıfBank ve HalkBank’ın da emeklilere 20 bin lira emekli promosyonu vereceği iddia ediliyor.

Emekli promosyonlarında yarış tüm hızıyla devam ediyor. Özel bankalar çığır açtığı emekli promosyon rakamlarını 10 bin liraya kadar çıkartırken kamu bankalarında hesabı olan emekliler içinde güzel haberler peş peşe geliyor.

Son gelen iddialar doğrultusunda kamu bankaları olan Ziraat Bankası, VakıfBank ve HalkBank’ın da emekli maaş promosyon kampanyaları için Ekim ayında bir atağa geçeceği belirtiliyor. Bu zamana kadar sadece 750 TL promosyon ödemesi yapan kamu bankalarının 20 bin lira rakamına kadar bunu arttıracağı konuşuluyor.

Kamu Bankaları Emekli Promosyonu

Üst düzey bir bankacının iddiaları doğrultusunda kamu bankalarının emekli promosyon ödemeleri için harekete geçeceği ve bunun bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı belirtildi. Ziraat Bankası, VakıfBank ve HalkBank’ın şu an için 3 yıl süresince sadece 750 TL emekli promosyon ödemesi yapması banka müşterileri tarafından hoş karşılanmıyordu.

Akbank tarafından başlatılan emekli promosyonlarında özel bankalar emeklilere 3 yıl taahhütlü olmak üzere 7 bin 500 lira ila 8 bin 250 lira arasında bir rakam ödüyor.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve HalkBank'tan 20 bin lira emekli promosyonu! İşte beklenen O tarih... ile ilgili etiketler Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank emekli promosyonu kamu bankaları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.