Ziraat Bankası promosyon başvurusu ve şartları neler?

Ziraat Bankası promosyon başvurusu ve şartları neler emeklilerin Mart ayı maaşlarını almaya başlaması ile sorulmaya başladı. Henüz promosyon alamayan emeklilerin Ziraat Bankası promosyon ödemeleri konusunda merak ettiği tüm detaylar...

Ziraat Bankası promosyon başvurusu nasıl yapılıyor? Başvurular için gerekli olan şartlar neler? Mart ayı maaşlarının ödenmeye başlanması ile birlikte bu ay maaşlarıyla promosyon alamayan emekliler Ziraat Bankası promosyon şartları ve başvurusu konularında araştırmalarını sosyal medya üzerinden sürdürürken merak edenler için Ziraat Bankası promosyon ödemeleri konusundaki tüm ayrıntıları sizler için derledik.

Emekliye promosyon konusunda hükümet önce kamu bankalarıyla görüşerek uzlaşma sağlamış ve promosyon şartları belli olmuştu. Ardından SGK ile protokol imzalayan 16 banka arasında Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım da yer almıştı. Ziraat Bankası promosyon ödemelerine diğer tüm bankalarda olduğu gibi Mart ayında maaş ödemeleriyle birlikte başladı. Bu süreçte emeklilerin en fazla merak ettiği konulardan biri de Ziraat Bankası promosyon şartları ve başvuru işlemleri oldu. Emeklileri ekonomik açıdan rahatlatacak olan promosyon başvuruları devam ediyor.

Ziraat_BankasA_promosyon_baAvurusu

Ziraat Bankası promosyon şartlarını kaldırdı

Emekli vatandaşlara promosyon döneminde kolaylık sağlayan Ziraat Bankası promosyon şartlarını kaldırdı ve bu işlemleri basite indirdi. Buna göre; emekli aylığını Ziraat Bankası'ndan alan maaş müşterilerinden bin TL altında emekli aylığı alanlar 300 TL, bin ila 2 bin TL arasında emekli aylığı alanlar 375 TL, 2 bin üzerinde alanlara ise 450 TL promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu

Ziraat Bankası promosyon ödemeleri için maaş müşterilerinin maaşlarını 3 yıl Ziraat Bankası'ndan alacaklarına dair başvuru yapmaları yeterli olacak. 18 yaşını doldurmuş emekli maaş ödemesi alan her emeklimiz uygulamadan yararlanabilecek olup; 18 yaş altında emekli maaşı alanlar için ödeme Bankamızdan maaş almakta olan velilerine yapılacaktır. Veliye ödenecek promosyon tutarı çocuklarının ve kendisinin maaş tutarları toplamına göre hesaplanacaktır.

Promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak?

Promosyon ödemesine ilişkin süreci müşterilerimizin TCKN son hanelerine göre aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacak. Buna göre TCKN 0-2 ile bitenler Mart 2017'de ödemelerini aldılar. 4-6 ile bitenler Nisan 2017'de, 8 ile bitenler ise Mayıs 2017'de promosyon ödemelerini alabilecekler.

Ziraat Bankası promosyon başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası promosyon ödemesi başvurunuzu; şubelerden, ATM'lerden, SMS ile ve müşteri iletişim merkezi aracılığıyla yapabilecekler. 4757’ye “PRO” yazıp bir boşluk bırakıp “TC Kimlik Numarasını” yazarak SMS gönderen veya ATM’lerimizden başvuru yapanlar, Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranarak onayları alınacaktır.

Ziraat Bankası promosyon başvurusu ve şartları neler? ile ilgili etiketler Ziraat Bankası promosyon başvurusu şartları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.