Zindaşti'nin planının korkunç detayları

İran uyruklu uyuşturucu baronu Zindaşti'nin adamlarına yönelik İstanbul Emniyeti tarafından başarılı bir operasyon düzenlenmişti. O operasyonun detayları ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre; yakalanan kiralık katil ve gözcüsüne, azmettiriciler tarafından lüks bir otelde yemek ziyafeti verildi.

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri'nin İstanbul'da organize bir suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonun soruşturmasında yeni bir ayrıntı ortaya çıktı.

Sabah'tan Emir Somer'in ulaştığı bilgilere ve iddialara göre; firari olarak yargılanan İran uyruklu uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti, baldızının oğlu Kadir G.'nin öldürülmesi için Hollanda'daki adamı Tolga C.'ye talimat verdi. İddialara göre Tolga C., 1'i tetikçi 1'i gözcü olmak üzere iki kişiyle Kadir G.'nin öldürülmesi için 600 bin liraya anlaştı.

 Zindaşti'nin planının korkunç detayları

2'Sİ DE TUTUKLANMIŞTI

M.A. ve B.D. isimli iki şüpheli İstanbul'da beş yıldızlı lüks bir otelde Zindaşti ile bağlantıları bulunduğu iddia edilen kişiler tarafından misafir edildi. Otelde konaklayan tetikçi ve gözcüsüne yemek ziyafeti de verildi.

Zindaşti'nin planının korkunç detayları - Resim : 2

Son olarak öldürülmesi planlanan Kadir G.'nin fotoğrafları tetikçilere teslim edildi.

 Zindaşti'nin planının korkunç detayları - Resim : 3

Tolga C.'nin cinayeti canlı izlemek için IP numarası gizli telefondan kendi ve tetikçilerin aracına 'Yayın Düzeneği' kurdurduğu ve tetikçilerin cinayeti canlı yayınla Hollanda'daki suç örgütü üyelerine izletmeyi planladıkları iddia edilmişti.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri tarafından saldırıda kullanılacağı iddia edilen silahla birlikte yakalanan iki şüpheli de tutuklanmıştı.

Zindaşti'nin planının korkunç detayları ile ilgili etiketler Zindaşti cinayet Operasyon İstanbul otel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.