Zincir marketten sandviç aldı... Hastanelik oldu

Antalya’da genç bir vatandaş, zincir marketten satın aldığı sandviçi yedikten 1 saat sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Tedavi olduktan hemen sonra taburcu olan genç, yediği sandviçin ambalajını inceleyerek, son kullanma tarihinin üç gün geçtiğini bildirdi.

Olay, geçtiğimiz gün Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki Yıldıray Temel, öğle yemeği için bir zincir maketten kaşar ve salamlı sandviç aldı. Sandviçi yedikten 1 saat sonra rahatsızlanan Temel, arkadaşını arayıp iyi olmadığını söyledi ve Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine götürüldü. Burada tahlil ve tetkikleri yapılan Temel’e gıda zehirlenmesi yaşadığı yönünde bilgi verildi. Tedavisinin ardından taburcu edilen Temel, en son yediği sandviçin ambalajını kontrol edince ürünün son kullanma tarihinin 3 gün geçtiğini gördü.

"YEDİKTEN 1 SAAT SONRA BAŞIM DÖNDÜ"

Olayı anlatan Yıldıray Temel, “Marketten kaşar ve salamlı sandviç aldım, ardından zehirlendim. Yedikten 1 saat sonrası kusma ve baş dönmesi oldu. Arkadaşıma telefon açtım, o gelip hastaneye götürdü. Tarihine baktığımda 3 gün geçmişti. Gıda zehirlenmesi dediler hastanede” dedi.

 

“TARİHİNE BAKSINLAR”

Yapılanı son derece yanlış bulduğunu ve konu hakkında şikâyetçi olacağını belirten Temel, vatandaşlara da “Alırken tarihine baksınlar” uyarısında bulundu.

İHA

Zincir marketten sandviç aldı... Hastanelik oldu ile ilgili etiketler gıda zehirlenmesi Zincir marketler sandviç
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.