Zincir marketteki etiket oyununu ifşalandı!

Vatandaşın gündeminde yer alan zincir marketlerin etiket oyunu bir kez daha ifşalandı. Raflardan birinden 81,50 TL yazan süzme peyniri satın alan bir kişi, kasaya gidip parayı ödedikten sonra fişte yazan tutarı görünce şaşkınlığını gizlemedi. Rafta 81,50 TL'ye satılan peynir kasadan 89,50 TL'ye geçti.

Son dönemde fahiş fiyat oyunuyla hem vatandaşların hem de politikacıların tepkisini çeken zincir marketlerle bir skandal daha gün yüzüne çıktı. Son dönemde enflasyonun üzerinde yaptıkları zamlarlar vatandaşı adeta çileden çıkaran zincir marketlerden biri yine bir skandala imza attı.

YİNE AYNI MANZARA

Daha önce birçok kişinin başına gelen durum bu sefer başka bir vatandaşın başına geldi. Evine peynir almak isteyen vatandaş raf fiyatını 81,50 TL olarak gördüğü ürünü sepetine koyup, başka malzemeler de aldıktan sonra kasanın yolunu tuttu.

KAPIDA FİŞE BAKTIKTAN SONRA KALAKALDI

Aldığı ürünlerin parasını ödedikten sonra kapıda fişe bakmayı ihmal etmeyen vatandaş, karşılaştığı manzara karşısında adeta şok oldu. Çünkü 1 kilogramlık süzme peynirin kasa fiyatı 89,50 TL idi. Yani raf ve kasa fiyatı arasında tamı tamına 8 TL fark vardı.

HERKESE UYARIDA BULUNDU

Başına gelen olay sonrası herkese uyarıda bulunan vatandaş, fişlerin muhakkak kontrol edilmesi gerektiğini; aksi takdirde bu şekilde vatandaşın cebindeki paranın haksızca eriyeceğini dile getirdi.

 

 

Zincir marketteki etiket oyununu ifşalandı! ile ilgili etiketler market
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.