Zeytinli Rock Festivali'ne hangi sanatçılar gelecek? Hangi gruplar olacak?

2018 Zeytinli Rock Festivali'ne kısa bir süre kaldı. Birbirinden başarılı dört yılı geride bırakan festival her yıl büyüyerek ve güçlenerek Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük yerli müzik festivali halini aldı. Zeytinli Rock Festivali'ne hangi sanatçılar gelecek? Kimler var? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Zeytinli Rock Festivali'ne hangi sanatçılar gelecek? Sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Milyon Yapım, Umut Kuzey'in öncülüğünde tam dört yıl önce, kamplı festival kültürü yok olmaya başlamışken Zeytinli Rock Festivali'ni yeniden hayata geçirmişti. Zeytinli Rock Festivali'ne hangi sanatçılar gelecek? Kimler var? Hangi gruplar? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Zeytinli Rock Festivali'ne hangi sanatçılar gelecek? Hangi gruplar olacak?

TANITIM BÜLTENİ

Türk rock müziğinin geçit töreni Zeytinli Rock Festivali, 29-30-31 Ağustos - 1-2 Eylül 2018 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili'nde...

"Efsane festival devam ediyor.

Milyon Yapım, Umut Kuzey'in öncülüğünde tam dört yıl önce, kamplı festival kültürü yok olmaya başlamışken Zeytinli Rock Festivali'ni yeniden hayata geçirmişti. Birbirinden başarılı dört yılı geride bırakan festival her yıl büyüyerek ve güçlenerek Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük yerli müzik festivali halini aldı. Türk rock müziğinin geçit töreni olan Zeytinli Rock Festivali, Türkiye'nin dört bir yanında yapılan yeni festivallere ilham olurken, bir taraftan da ülkemizde kamplı festival kültürünün yerleşmesi ve gelişmesini de sağladı.

Geçtiğimiz yıl 5 gün boyunca 75'den fazla sanatçıyı ve 200.000'den fazla müzikseveri buluşturarak, Türkiye müzik festivali tarihine damga vuran Zeytinli Rock Festivali, 2018 yılında da efsane bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

Umut Kuzey önderliğinde, Milyon Yapım organizasyonluğunda, %100 müzik ve eğlence ile önümüzdeki yıl 29-30-31 Ağustos- 1-2 Eylül 2018 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili'nde gerçekleşecek ve sektörümüzün en önemli rock sanatçı ve gruplarına ev sahipliği yapacak olan Zeytinli Rock Festivali'nin ön avantajlı biletlerini kaçırmayın.

Zeytinli Rock Festivali 2018 sanatçı kadrosu, çok yakında müzikseverlerle paylaşılacak."

ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ NEDİR?

Zeytinli Rock Festivali 2010 itibarıyla tekrar Balıkesir Edremit'in Dalyan Sahiline dönmüştür. 4-8 Ağustos 2010 tarihleri arasında yapılacak organizasyona 25 sanatçı ve grup katılacaktır. Bu festivalde 5 günlük kombine + kamp konaklama imkânı bulacak olan katılımcılar, bütün ihtiyaçlarını festival alanı içerisindeki catering stand larından uygun fiyatlarla temin edebilecekler.

ZEYTİNLİ, EDREMİT

Zeytinli, Edremit İlçesine bağlı bir mahalledir. Akçay ile Edremit arasındadır. 1990'lı yıllarda Akçay'ın birer tatil mahallesi olarak yurt çapında tanınmasıyla birlikte, Zeytinli de deniz turizmi açısından önem kazanmış ve giderek gelişmiştir. Zeytinli beldesi adını yörenin en önemli ekonomik faaliyeti olan "zeytin"den alır. Asıl Zeytinli mahallesi Kazdağı eteklerindedir. Zeytinli mahallesine bağlı sahil bandı yazlık konutların yapılmasıyla oluşmuştur.

Turizm

Zeytinli Akçay'a 15 dk. uzaklıkta olup bir dere ile birbirinden ayrılmaktadır. Plajı ve denizi temizdir. Zeytinli sahilinde az sayıda da olsa moteller bulunmakta bunlar sadece yazın hizmet vermekte ve önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir. Zeytinli gözde tatil merkezi Akçay'a sadece 2 kilometre uzaklıkta ve birçok cafe, restoran ve diskoya yürüyüş mesafesindedir. Eski Turban Tatil Köyü yeni (Akçay resort) ile komşudur. Sahil bölgesinde yapılan çalışmalar ve rekreasyon alanları ile (Buz pateni sahası gibi) Zeytinli'nin çehresi hızla gelişmektedir.

Beldede tanınan ve en eski tatil yerleşim bölgesi, Doktorlar sitesidir.

Plajı çok daha temiz ve sakin olduğundan Akçay'a göre tercih sebebidir. Deniz soğuk olmakla birlikte daha az taş ve denizkestanesi ihtiva etmemektedir. Zeytinli için başka önemli bir etkinlik 2004 yazında düzenlenmeye başlayan ve her yıl tekrarlanması umulan rock festivalidir (Zeytinli Rock Festivali). Bu güzide etkinlikte yerli rock grupları yer almakta ve dinleyenlere ucuz ve kaçırılmaması gereken bir eğlence sunmaktadır.

Beldeye yakın olan Kızılkeçili mahallesi güzel bir ziyaret yeridir. Bu mahallenin yakınında zeytinlikler, Değirmen piknik alanı, Pınarbaşı, Sutüven Şelalesi ve Hasanboğuldu göleti mutlaka uğranması gereken yerler olup, Sutüven çevresi Kaz Dağları Milli Parkı'na bağlı gözde bir dinlenme ve piknik yeridir.

Zeytinli Rock Festivali'ne hangi sanatçılar gelecek? Hangi gruplar olacak? ile ilgili etiketler zeytinli rock festivali hangi santçılar gelecek hangi gruplar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.