Zeytinburnu'nda trafikte havaya ateş eden motosikletli maganda tutuklandı

Zeytinburnu'nda motosiklet sürdüğü sırada havaya ateş ederek araçlara silah doğrulan şahıs yakalandı. Şahsın paylaşımı ise 'bu kadarına pes' dedirtti.

Zeytinburnu'nda motosikletle seyir halindeyken havaya ateş ederek, araçlara silah doğrultan ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan 19 yaşındaki S.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

"8 SAATTİR TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKMUYORDUM, UYUYORDUM"

Sümer Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde motosikletle seyir halindeyken havaya ateş açan ve seyir halindeki bir otomobile silah doğrulttuğu anları sosyal medya hesabından "8 saattir trafiği tehlikeye sokmuyorum, uyuyordum" notu ile paylaşan 19 yaşındaki S.A. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet ekiplerinin yaptığı incelemelerde, olayı gerçekleştiren S.A.'nın kullandığı silahın kurusıkı, kullandığı motosikletin ise başkasına ait olduğu tespit edildi. Yakalanarak polis merkezine götürülen S.A. hakkında genel güvenliği tehlikeye sokma ve silahlı tehdit suçlarından adli işlem başlatılırken, motosikletin sahibi M.E.Ç ise ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmaktan idari para cezasına çarptırıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A. tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

Zeytinburnu'nda trafikte havaya ateş eden motosikletli maganda tutuklandı ile ilgili etiketler Zeytinburnu silah

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.