Zeynep İde kim? Babası Murat İde kimdir? Instagram adresi ne?

Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı konuklarından Zeynep İde, seslendirdiği şarkı ile herkesin beğenisini kazandı. Takipçiler de Zeynep İde'nin babası gazeteci ve sunucu olan Murat İde'nin hayatını araştırmaya başladı.

Ekranların sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına katılan Zeynep İde güzel sesi ile şarkılarını seslendirdi. Program boyuncu güzelliği ve sesi ile herkesi etkileyen ve dikkatleri üzerine çeken Zeynep İde kim, babası Murat İde kimdir soruları merak edilmeye başlandı.

Zeynep İde kim?

Murat İde’nin kızı olan Zeynep İde Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar okumaktadır. Küçüklüğünden beri şarkı söylemeye ilgisi olan Zeynep İde daha önce birçok programa katılarak şarkı söylemiştir. 13 Ajansı’nı sunma fırsatına da sahip olan Zeynep İde daha çok “Biz aşkı meleklerden çaldık” şarkısını seslendirmesi ile hatırlanıyor.

Zeynep İde kim? Babası Murat İde kimdir? Instagram adresi ne?

Murat İde kimdir?

Tam adı Yunus Murat İde olan gazeteci ve sunucu Murat İde 25 Mayıs 1969 yılında dünyaya gelmiştir. Malatyalı olan Murat İde’nin babası astsubay annesi ise öğretmendir. İlk ve orta öğretimini Ayancık’ta Malatya ve İzmir'de olmak üzere üç farklı yerde tamamladı. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV Bölümünden mezun olan Murat İde, Bengü Türk Televizyonunda Genel Yayın Yönetmenliği, Takvim, Tercüman ve Ortadoğu Gazetelerinde köşe yazarlığını yapmıştır. Yeniçağ Gazetesinde ise Ters Açık köşe yazıları ile yazarlığını halen sürdürmekte olduğu bilinmekte.

Murat İde 2007 yılında yayın hayatına başlayan Bengü Türk televizyonuna Genel Yayın Yönetmeni olmuştur. Aynı zamanda "Medya Açılımı" adlı programını da yapmıştır. Murat İde Takvim, Tercüman ve Ortadoğu Gazete'lerinde köşe yazarlığı yapmıştır. Murat İde günümüzde aktif olarak YENİÇAĞ Gazetesi'nde 'Ters Açı' adıyla köşe yazmaktadır.

Murat İde ‘nin Zeynep isminde bir kızı vardır.2006 yılında Şeriatın Kestiği Yürek isimli yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır. Murat İde 25 Ekim 2017 yılında Meral Akşener tarafından kurulan İyi Parti'nin Basın Danışmanlığı Görevini üstlendi.

Instagram adresi ne?

Murat İde’nin Instagram adresine Murat İDE (@muratide) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Zeynep İde kim? Babası Murat İde kimdir? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Zeynep İde Murat İde kimdir kimdir kaç yaşında Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.