Zeynep Bastık, Tolga Akış, Murat Dalkılıç ve Oğuzhan Koç'un fotoğrafı sosyal medya kullanıcılarının diline düştü!

Murat Dalkılıç'ın yakın arkadaşları Zeynep Bastık, Tolga Akış ve Oğuzhan Koç ile klip çekimi esnasında paylaştığı fotoğrafı takipçilerinin diline düştü. Fotoğrafa birbirinden ilginç yorumlar geldi.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç sosyal medya hesabından arkadaşları Zeynep Bastık, Tolga Akış ve Oğuzhan Koç ile çekildiği fotoğrafı paylaştı. Ünlü şarkıcının fotoğrafına ilginç yorumlar geldi.

Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda oyuncu Demet Özdemir'le olan 8 aylık evliliğini Adalar Adliyesi'nde sonlandırmıştı. Zeynep Bastık, Tolga Akış ile 3 yıllık beraberliğini evlilik ile taçlandırmış fakat çiftin mutluluğu kısa sürmüştü. 7 Temmuz 2021’de Çeşme’de evlenen çift 11 ay sonra boşanma kararı alarak herkesi şaşırtmıştı.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç da 2015 yılında oyuncu Merve Boluğur ile görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. Yaşadıkları aşkla sık sık gündem olan ünlü çift, 2017'de evliliklerini sonlandırma kararı almıştı.

FOTOĞRAFA YORUM YAĞDI!

Kısa süren evliliklerini tek celsede bitiren bu isimleri aynı karede gören sosyal medya kullanıcıları fotoğrafa kayıtsız kalamadı. Dalkılıç'ın ''Klipler çekiliyordu'' notuyla paylaştığı ve fotoğrafına  ''Şarkı da tüm dullar toplandık toplandık sorduk neden boşandık galiba'', ''Fotoğrafa 5 dakika bakınca boşanıyorsun'' gibi yorumlar geldi.

Zeynep Bastık, Tolga Akış, Murat Dalkılıç ve Oğuzhan Koç'un fotoğrafı sosyal medya kullanıcılarının diline düştü! ile ilgili etiketler Murat Dalkılıç Zeynep Bastık Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.