Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın evliliği kısa sürdü! Tek celsede boşandılar

3 yıllık birlikteliğin ardından 2021 yılının Temmuz ayında Çeşme'de hayatını birleştiren şarkıcı Zeynep Bastık ile reklamcı Tolga Akış bir süre önce boşanacaklarını açıklamışlardı. Çift önceki gün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Uslanmıyor Bu, Marlon Brando, Bırakman Doğru mu, Sana Bayılıyorum gibi şarkılarıyla adından söz ettiren ünlü popçu Zeynep Bastık, aynı zamanda menajerliğini de yapan reklamcı Tolga Akış’la 3 yıllık beraberliğin ardından 7 Temmuz 2021’de Çeşme’de evlenmişti. Ancak ikilinin mutluluğu kısa sürdü.


İKİLİDEN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Boşanma kararı aldıklarını duyuran Zeynep Bastık, Instagram hesabından konu ile ilgili ''Çıkan boşanma haberleri ile ilgili; Tolga benim için sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararını alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyorunuz ki, 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz yüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz... Ve birbirimizi çok seviyoruz.'' açıklamasında bulunmuştu.

Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın evliliği kısa sürdü! Tek celsede boşandılar


Tolga Akış ise boşanma haberleriyle ilgili ''Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet. Ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olamaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum.'' ifadelerini kullanmıştı.


ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

Bir süre önce boşanma kararı aldıklarını açıklayan çiftten kötü haber geldi. Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın evliliği bir yıl sürdü. Ünlü çift önceki gün 6. Ankara Aile Mahkemesi’nde görülen davada anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. İkili evliliklerini böylece resmi olarak sonlandırdı.

Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın evliliği kısa sürdü! Tek celsede boşandılar - Resim : 2

 

Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın evliliği kısa sürdü! Tek celsede boşandılar ile ilgili etiketler Zeynep Bastık boşanma Tolga Akış anlaşmalı boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.