Zeynep Bastık, enkazdan çıkan Ayfer ile iletişime geçti! İki kardeşin eğitim masraflarını üstlenecek

Kahramanmaraş’ta depremin 99’uncu saatinde Ayfer (15) ve 101’inci saatinde de kardeşi Fatma (13) enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Kurtarma sırasında Ayfer şarkıcı Zeynep Bastık’ın seslendirdiği 'Gül Beyaz Gül' şarkısını dinlemek istedi ve ekipler şarkıyı açıp dinletti. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından Zeynep Bastık konu ile ilgili paylaşım yaparak iki kardeşin hayatları boyunca eğitim masraflarını üstleneceğini müjdeledi.

Antalya Büyükşehir İtfaiyesi Arama Kurtarma Ekibi, Kahramanmaraş Bahçelievler Mahallesi’nde 15 yaşındaki Ayfer’i ve kız kardeşi Fatma'yı enkaz altından sağ olarak kurtardı. 10 saat süren kurtarma sırasında itfaiye erleri bilincini açık tutmak için sürekli olarak genç kızla konuşarak, sorular sordu. Ayfer, Zeynep Bastık’ın Gül Beyaz Gül adlı şarkısını dinlemek istedi, dondurmayı özlediğini söyledi. Antalya Büyükşehir itfaiye erleri genç kıza cep telefonundan açtıkları şarkıyı dinletti ve konuşa konuşa enkazdan sağ salim çıkardı.

Ayfer'e hayranı olduğu Zeynep Bastık'ın şarkısının dinletildiği o anlar sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar Zeynep Bastık'a sosyal medyadan 'Ayfer ile bir düet gelir artık' çağrısında bulundu.

ayfer - zeynep bastık

ZEYNEP BASTIK, AYFER VE KARDEŞİNE ULAŞTI

Ayfer ve kız kardeşinin kurtarılma anına ait görüntüleri izleyen Zeynep Bastık'tan ilk açıklama geldi. Ayfer'in görüntülerini kendi Instagram sayfasından paylaşan Zeynep Bastık, Ayfer ve kız kardeşi Fatma'nın hayat boyu eğitim masraflarını üstleneceğini açıkladı.

Duygularını takipçileriyle paylaşan ünlü popçu, ''Ayfer'e ve kız kardeşine ulaştık. Ailesini, yakınlarını kaybettiğini öğrendik. Çok çok üzgünüm... En kısa sürede bir araya geleceğiz Ayfer'le. O şarkı, konser ne isterse... Kız kardeşiyle birlikte eğitim hayatları boyunca maddi manevi yanlarında olacağıma da söz veriyorum. Ayfer sayende tarifsiz duygular içindeyim... Sana ve kardeşine sarılmak için gün sayıyorum.'' açıklamasında bulundu.

zeynep bastık

 

Zeynep Bastık, enkazdan çıkan Ayfer ile iletişime geçti! İki kardeşin eğitim masraflarını üstlenecek ile ilgili etiketler deprem Zeynep Bastık
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.