Zeynep Avcı O Ses Almanya'ya damga vurdu! Söylediği şarkıyla tüyleri diken diken etti!

O Ses Almanya yarışmasında Zeynep Avcı isimli bir Türk vatandaşı yarışmaya damga vurdu. Söylediği "Yalan" adlı şarkıyla jüri üyelerini etkilemeyi başaran Zeynep Avcı herkesin tüylerini diken diken eden performansıyla göz doldurdu. Peki Zeynep Avcı kimdir?

O Ses Türkiye'nin Almanya versiyonu olan Voice Of Germany'de sahne alan Türk vatandaşı Zeynep Avcı seslendirdiği "Yalan" adlı şarkıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Avcı'nın sesinden etkilenen jüri üyeleri yaptığı açıklamada zerre Türkçe bilmemelerine rağmen oldukça etkilendiklerini söylediler.

ZEYNEP AVCI KİMDİR?

20 yıldır çeşitli mekanlarda sahne alan Berlinli Zeynep, Beatztanbul adlı orkestrasıyla tanınıyor. Ailesi 1970'li yıllarda Almanya'ya gelen ve burada yerleşen Avcı, Berlin'de büyüdü. Hem Almanca hem de Türkçe'ye oldukça hakim olan Zeynep yarışmada da Türkçe bir parça seslendirerek cesur bir karar aldı. Zeynep tüm jüri üyelerini kendisine döndürerek aldığı kararda haklı olduğunu gösterdi.

Zeynep Avcı O Ses Almanya'ya damga vurdu! Söylediği şarkıyla tüyleri diken diken etti! ile ilgili etiketler Şarkıcı o ses almanya zeynep avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.