“Zeus’un hangi oğlu” sorusu para kazanma hayallerini bitirdi

Denizli’de kendi imkanlarıyla alçıdan yapıp eskittikleri bir heykeli “Zeus’un oğlu” diye satmaya çalışan 4 kişinin 1 milyon lira kazanma hayali, alıcı kılığına giren jandarmanın “Zeus’un hangi oğlu” sorusuna cevap verememeleriyle suya düştü.

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Karahayıt Mahallesinde 4 kişinin kendi imkanlarıyla yapıp eskittikleri bir heykeli “Zeus’un oğlu” diye satmaya çalıştığı bilgisine ulaşan Denizli Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alıcı kılığına girerek şüphelilere bağlantıya geçti.

“Zeus’un hangi oğlu” sorusu para kazanma hayallerini bitirdi

4 kişiyle bir araya gelen KOM ekipleri, heykel üzerinde pazarlık yapmaya başladı. Kolay para kazanmayı hayal eden şüphelilerin planı, alıcı kılığındaki jandarmanın “Bu Zeus’un hangi oğlu” sorusunu üzerine yarım kaldı.

SORUYA CEVAP VEREMEYİNCE GÖZALTINA ALINDILAR

Her şeyi düşünen ancak mitoloji bilgisi olmayan satıcılar, soruya cevap vermeyince daha ne olduğunu bile anlayamadan gözaltına alındı. İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ALÇIDAN YAPTILAR, 1 MİLYON İSTEDİLER

Yapılan incelemede, 2 erkek figürü ve 2 kadın figürü heykelinin alçıdan yapıldığı tespit edildi.

“Zeus’un hangi oğlu” sorusu para kazanma hayallerini bitirdi ile ilgili etiketler Denizli heykel zeus
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.