Zerrin Özer’in yüzüne estetik yaptırdığı iddia edilmişti! Gerçek katıldığı bir davette ortaya çıktı

Yaşadığı sağlık sorunlarının ardından bir süredir gözlerden uzak yaşam süren 63 yaşındaki şarkıcı Zerrin Özer'in geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşım görenleri şaşırtmıştı. Yüzündeki değişimle dikkat çeken Özer'in estetik yaptırdığı iddia edilmişti fakat gerçek katıldığı bir davette ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Zerrin Özer'in sosyal medya hesabından yaptığı bir fotoğraf karesi çok konuşuldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken Özer'in takipçilerinin bir kısmı estetik yaptırdığını iddia ederken bir kısmı ise photoshop yaptığını ileri sürdü. Yüzündeki değişimle merak konusu olan Zerrin Özer katıldığı bir davette boy gösterdi. 63 yaşındaki şarkıcının yüzündeki değişimin sebebide böylelikle ortaya çıktı.

 

ESTETİK DEĞİL FİLTRE

Zerrin Özer, aylardır ortalıklarda yoktu. Yaşadığı sağlık sorunlarının ardından inzivaya çekilen sanatçının geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada yaptığı paylaşım olay oldu. Özer'in yüzündeki değişim 'Estetik mi yaptırdı?' sorularını akıllara getirdi. Sanatçı, önceki gün bir davete katılınca gerçek ortaya çıktı. Özer'in görünümünde hiçbir farklılık yoktu. Değişimin sırrının filtre uygulaması olduğu anlaşıldı. Özer'in o fotoğrafta, makyaj ve filtreler sayesinde estetik ameliyat geçirmiş gibi farklı göründüğü ortaya çıktı.

 

''KÖPEKLERE KURBAN OLURUM''

Günaydın'ın haberine göre; Özer, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı ''Ben geçmişimi dürdüm, büktüm, çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir" paylaşımının hayvanseverler tarafından eleştirilmesi hakkında da "Ben ona kahroldum. O ünlü bir yazarın söylemi. Ben o köpeklere kurban olurum. Kendim yemem onlara yediririm" açıklamasını yaptı.

 

 

 

 

Zerrin Özer’in yüzüne estetik yaptırdığı iddia edilmişti! Gerçek katıldığı bir davette ortaya çıktı ile ilgili etiketler Zerrin Özer estetik Sosyal Medya filtre photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.