Zerrin Özer'in eski eşinin annesi sessizliğini bozdu!

Zerrin Özer'in geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturduğu eşi Murat Akıncı hakkında bomba iddialar gelmişti. Birçok kadından para alarak dolandırıcı olduğu söylenen Murat Akıncı'nın Özer'den de para aldığı iddia edilmişti. Akıncı'nın annesi Sevilay Ünal, Kanal D'de yayınlanan 2. sayfa programına telefonla bağlanarak sessizliğini bozdu.

Sanatçı Zerrin Özer, 16 Haziran Pazar günü 3 yıldır birlikte olduğu Murat Akıncı ile nikah masasına oturdu. Çiftin düğün fotoğraflarının basına yayılmasıyla birçok isim, Akıncı tarafından dolandırıldığını iddia etti. Çıkan iddiaların ardından Özer, boşanmaya karar verdi.

Ünlü sanatçının menajeri Kemal Aslan ve Murat Akıncı'nın annesi Sevilay Ünal, Kanal D'de yayınlanan 2. sayfa programına telefonla bağlanıp yaşananları anlattı. Ünal, 3 yıllık süreçte ne oğlunun ne de kendisinin Özer'den hiç para almadığını söyledi.

36 saat evli kaldıkları için 'Evliliğin iptali' davası açıyoruz. Zerrin o kadınları dinledikten sonra 'Kendime inanamıyorum' dedi."

"OĞLUMA TAKINTILI BİRİ"

İddiaların ardından 2. Sayfa programına bağlanan Murat Akıncı'nın annesi Sevilay Ünal ise şunları anlattı: "Hakkımızda suç duyurusunda bulunan Seda Hanım'ın sözleri yalan, oğluma takıntılı bir insan. Çalıştığı şirketi 400 bin TL dolandırmıştır. Kendisinin mahkemesi sürüyor. Nasıl böyle bir iftira atar anlamıyorum.

"OĞLUMU LİNÇ ETMEYE ÇALIŞTILAR"

Neden oğlumun evlenmesini beklediler, hakkımızda bütün bilgiler vardı, telefon adres... Oğlumu linç etmeye çalışıyorlar. Gidip yasal haklara başvursunlar, biz başvurduk… Ellerinde delil varsa gidip versinler… Yayında açıklayamayacağım belgeler var bunların hepsini polise verdim.

"ZERRİN ÖZER'İN BİR KURUŞ PARASINI ALMADIK"

Mahmut Atalay denen birini biz tanımıyoruz, soruşturabilirsiniz. Ne mahkemesi var ne de aranması… Zerrin Özer'in bugüne kadar bir kuruşunu almadık. Ne ben aldım ne de oğlum... Biz kimsenin parasını almadık."

ÇIPLAK FOTOĞRAF İDDİASI

Hakkında birçok iddia bulunan Murat Akıncı'nın son olarak sosyal medya fenomeni ve DJ Hakan Kakız'a çıplak fotoğraflarını gönderdiği söylenmişti.

Zerrin Özer'in eski eşinin annesi sessizliğini bozdu! ile ilgili etiketler 2. Sayfa Zerrin Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.