Zerrin Özer yoğun bakımda! Yakın dostu sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

Usta sanatçı Zerrin Özer köpeği Hurma'nın ölümünün ardından zor günler yaşıyor. İntihar ettiği konuşulan Zerrin Özer, dostlarına “Ben bu acıyla nasıl yaşarım?” diye sordu. Arka arkaya aldığı sakinleştiriciler yüzünden vücut dengesi bozulan Zerrin Özer’in tedavisi kaldırıldığı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda sürüyor.

Zerrin Özer'in, köpeği Hurma'yı kaybettiği ana ait görüntüler ortaya çıktı. O an büyük yıkım yaşayan sanatçının ağlayarak dostlarına "Ben bu acıya nasıl dayanacağım?" diye sorduğu öğrenildi.

Zerrin Özer yoğun bakımda! Yakın dostu sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

Köpeğinin ölümünün ardından psikolojik atak geçirerek hastaneye kaldırılan ve Şişli Etfal Hamidiye Hastanesi'nde tedavisi süren sanatçıyla ilgili menajeri Haluk Şentürk şu açıklamayı yaptı: "15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyordu, köpeğinin ölümü de üstüne gelince Zerrin bu hale geldi."


'ŞU AN YOĞUN BAKIMDA'

Günaydın'ın haberine göre; Özer'in yakın bir dostu ise "Zerrin çok hassas ve duygusal bir insan. Köpeği öldüğü gün büyük bir üzüntü yaşadı. Bu durum onu önce strese, sonra da bunalıma sürükledi. Şu an yoğun bakımda ama o her zorluğu aşacak güce sahip biri" dedi.

Zerrin Özer yoğun bakımda! Yakın dostu sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

Aldığı sakinleştiriciler yüzünden sağlık durumu bozulan Özer, hastanede kardiyoloji bölümüne alındı. Hastane güvenliği Özer'e yaklaşmak isteyen basın mensuplarına izin vermedi.

 

Zerrin Özer yoğun bakımda! Yakın dostu sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı ile ilgili etiketler Zerrin Özer yoğun bakım Hastane tedavi İntihar hurma Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.