Jan Vesely'den Rusya'da basketbol şov! Fenerbahçe Beko, Zenit'i 80-86 mağlup etti

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 14. haftasında Zenit'i deplasmanda 80-86 mağlup etti... Sarı-Lacivertliler'in Çek pivotu Jan Vesely 32 sayıyla Euroleague kariyer rekorunu kırarken 35 de verimlilik puanıyla oynadı. Fenerbahçe bu sonuçla üst üste 2. galibiyetini alarak krizden çıktı.

THY Euroleague'in 14. haftasında Zenit St. Petersburg'la Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Dört maçlık mağlubiyet serisine geçen hafta evinde AS Monaco'yu yenerek son veren Sarı-Lacivertliler, Rusya'dan galibiyetle dönerek bu sezon ilk kez üst üste 2 maç kazandı.

Fenerbahçe Beko'da 32 sayıyla oynayan Çek pivot Jan Vesely kariyer sayı rekorunu kırdı. Yıldız isim 35 verimlilik puanıyla da maça damgasını vurdu.

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve Monaco maçı öncesi sekiz maçta tek galibiyetle taraftarını üzen Fenerbahçe Beko, Zenit deplasmanını çıkış maçı olarak görüyordu. Sasha Djordevic yönetimindeki Sarı-Lacivertliler'in 14 maçta beş galibiyeti bulunuyor.

Xavi Pasqual'in çalıştırdığı Zenit ise 13 maçta sekiz galibiyetle play-off resminde iddialı ekipler arasında yer alıyor. Ancak Rus ekibi son üç maçını kaybettti. Mavi-Beyazlılar'ın bu iki maçta 64 ve 58 sayı atabilmesi hücumdaki sorunlarını gösteriyor.

Jan Vesely'den Rusya'da basketbol şov! Fenerbahçe Beko, Zenit'i 80-86 mağlup etti

Jan Vesely'den Rusya'da basketbol şov! Fenerbahçe Beko, Zenit'i 80-86 mağlup etti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Zenit Jan Vesely THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.