Zenit - Barcelona maçı iptal edildi... THY Euroleague'de Rusya krizi...

Milli pivot Sertaç Şanlı'nın forma giydiği Katalan devi Barcelona, THY Euroleague'de 25 Şubat Cuma günü Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımı ile deplasmanda oynayacakları maça, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi dolayısıyla gitmeyeceğini açıkladı. THY Euroleague yönetimi yarın acil toplanıyor...

İspanya'nın Barcelona Kulübü, THY Euroleague'de 25 Şubat Cuma günü Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımı ile deplasmanda oynayacakları maça, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi dolayısıyla gitmeyeceğini açıkladı.

Katalan devi yaptığı yazılı açıklamada, Rusya ve Ukrayna arasındaki gelişmelerle ilgili gelen haberlerden dolayı basketbol takımının Saint Petersburg'a seyahat etmeyeceğini duyurdu.

THY Euroleague'de Barcelona'nın 25 Şubat'ta Zenit, 27 Şubat'ta da CSKA Moskova ile maçı bulunuyor.

Barcelona'da, Türk basketbolcu Sertaç Şanlı da forma giyiyor.

EUROLEAGUE YÖNETİMİ ACİL TOPLANIYOR 

THY Euroleague'de mücadele eden takımlar, Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan gelişmeler nedeniyle yarın olağanüstü toplantı yapacak.

Organizasyonun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, iki ülke arasında yaşananların yakından takip edildiği vurgulandı.

Takımların tamamı risk altında olmadıkça ya da bir maçın oynanmasını engelleyecek hükümet kararı bulunmadıkça lig takviminin planlandığı gibi devam edeceğinin belirtildiği açıklamada, 18 takım temsilcisinin yarın çevrimiçi toplantıda bir araya gelerek olayların gidişatını ve alınabilecek önlemleri görüşeceği kaydedildi.

Zenit - Barcelona maçı iptal edildi... THY Euroleague'de Rusya krizi... ile ilgili etiketler Barcelona Ukrayna Rusya THY Euroleague Sertaç Şanlı Zenit St. Petersburg
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.